Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Долга ноќ.. Не преспиена...
За 2 часа полагам Мила.. молим те прати ми ПРЕГОЛЕМА среќа затоа што ќе ми требаа....:/
♥

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Стануваш сабајле и сфаќаш дека денес студент од тебе не бидува.
Па си ги спушташ ролетните, си фрлаш уште едно ќебе и го имаш најслаткото спиење... се додека не те разбуди повикот на колегите... at first I was like this, ама кога видов дека е време да станам I was like this.

Ајт.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Драга...морам и овде лично да ти се заблагодарам што ме запозна со моето миличко...
Сакам да знаеш дека вечно ќе ти бидам благодарен што ме поврза со неа..
Скопје го имам цело превртено,а нешто такво не најдов,ти си главниот виновник што се осеќам феноменално со неа и уживам во секој момент,конечно можам да кажам дека сум пресреќен.
Фала ти драга уште еднаш,а сега отидов да и пратам некое срценце:love::love:

К

Кики.

Гостин
Драга,
џабе ме будеа сабајле, кога останав будна до 3. Ни факултетот го видов, ниту па внука ми (помалата) сабајле кога тргнала во школо. Ај денес ќе ја шетам да и купам некоја убава јакна или капут. Порасна и веќе не ме дружи, освен кога ќе и се спомне шетање, купување или топло чоколадо. :LOL:
Денов ми почна со поголемата внука. Нормално, домашното се пишува во понеделник сабајле, а не преку викенд. Штетно било да се пишува преку викенд. Па, уште и нејќе да и проверам дали и е точно - ран пубертет, што ќе правиш. Сега, нервозата испливува секој ден, слушање гласна музика, фризури, облека, изглегување со другарчиња низ населба, па дури и шминка - косата ми се крева кога ќе помислам дека пубертет ги фаќа толку мали. :)
Кога ги гледам, сфаќам дека сум остарела. :ROFLMAO:
Ај Драга, доста ти беше. Поздрав, со омилената на внука ми - добро е барем има вкус за музика. (y):pos:

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајг

Прв тест психологија и двојче закачив. Свака ми част! :D Не е дека ми го сруши светот над гла и дека ме демотивира за учење психологија, јас уште сакам да си го запишам тој факултет, ама во никој случај не е его-буст. :D

Иначе, јас уште мислам дека ич не се строги професориве и требит миљон пати појќе знаење да ни барет... а не само да ќењет дека ние младите сме биле „собуени“, сме немале знаење, сме немале ова, сме немале она, а па тие на времето ехееееее, америки откривале. булсхит4ијна! А порано мислев дека љуѓето во години се помудри и попаметни, ама се само стари дртала. Добро де, тие шо ги спомнав малце погоре. Не сите. Имат и некој ептен ѕверчиња. И покрај то шо понекогаш ми создавет мака, сакам принципиелни, фер авторитети. Seriously! Ко класната годинава.
Си напрајв јас муабет за школо. Тапа сум :D

Чао :)

п.с. http://www.youtube.com/watch?v=TA71lMxDDmU&feature=related
песнава еј! ја даваја на тв пред неколку години. уба е :D
п.п.с. замисли, веќе 6ти ден успевам да издржам во некоја моја измислена диета за слабеење. Пијам вода ко ненормална, скоро ич не јадам леб, наместо 100 грама чоколадо во денот јадам најмногу 20% од то (woooow! и то било можно), стандардните доручек и ручек ми се преполовени, а вечера поретко xD и замисли, не сум гладна. Едино ме фаќат криза за огромни количини благо, а во моментов најмногу сакам чоколокумчиња, совршени се!!!!!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А бе му викам да те носам ама берберот мој до четири саатот луѓе закопува па после стрижи :icon_lol:, ама тоа што е гробар хоби му е :icon_lol:, ако се оптегниш да те бричи крпата што ќе те бриши што мислиш од кај му е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. И не дојде :icon_lol:.

А и утре има јако да биди за загревање шо да земиме дрога од дома не ги пуштаат алкохол не крепат :icon_lol:. Зборно место кај мене пред куќа 12. 30. тука ќе ве бричам сите :icon_lol:, после цајканот реонски ќе вика јас сум бил воџата, бегај бе му викам како воџа :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, како ме погледна ништо не рече :pos::pos::pos::pos:.

Студи да ебам мама му еј а и З. ако ме израдува утревечер има да биде исполнет денот до крај.

Кучево мое го слушам кај што лае долу до вулканизер :icon_lol:, опасна работа :icon_lol:.

Ладно е, а ржи питбулот на почеток ржи :icon_lol:.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Ја држев во раце а таа толку мала кревка.Со плави очиња кои љубопитно гледаа наоколу.Ми се чини можев цел ден да ја држам, да ја гушкам... ми влева позитивна енерегија ме расположува. Мила на тета:love: Туку назад во реалноста...Понеделничко растрчан ден. Да ти кажам добро сум ќе те излажам,да и кажам лошо сум пак ќе те излажам. Недефинирана сум си сама на себе деновиве. Подголтнувам иако кнедла имам во грлото. Не зборувам во последно време многу. А имам толку работи да кажам.
И ко за крај....
:)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
Драга Кајгана,

Пак се разболувам, фак!!!
Се надевам дека ќе можам утре да поминам кај докторката. Сакав денес ама заглавив на работа до 7. И после не се работело во државно... уствари кој како ќе си ја нареди... јас таму не се снаоѓам... ете и плата уште немам добиено. Некои колеги веќе ја потрошија својата, јас уште ја немам добиено... Почнувам да ги разбирам жениве кога чекаат да добијат.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Од каде да почнам?! Незнам... 300 и нешто страни за 2 дена МОРАМ да спремам и тоа физиологија.... Господее дај ми СИЛА, ТРПЕНИЕ!! Затоа што ќе полудам.... Ауу да пројде веќе неделава бидејќи оваа напнатост не е нормална, на денешнииот колоквиум напишав .. Но некое проклето чувство во мене ми вели дека не сум поминала... ААААА
Ми доаѓаа да вриштаам, а каква сум болна незнам како успеав денес на колоквиум да издржам, незнам колку пакетчиња паломи потрошив за овој нос!!! -.-
Никако да станам од компиутеров... Дај избркај ме ова не иде на арно кога ќе испопаѓам се ќе биде веселоо... има да биде ОФ МОРИ МАЈКОО!!!!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич заебав и работа и све.. Ваков сум од пијачкава и од музикава...

G

_Ghost_

Гостин
Драга...морам и овде лично да ти се заблагодарам што ме запозна со моето миличко...
Сакам да знаеш дека вечно ќе ти бидам благодарен што ме поврза со неа..
Скопје го имам цело превртено,а нешто такво не најдов,ти си главниот виновник што се осеќам феноменално со неа и уживам во секој момент,конечно можам да кажам дека сум пресреќен.
Фала ти драга уште еднаш,а сега отидов да и пратам некое срценце:love::love:
Ах, зошто тој не играл фудбал повеќе.:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom