Кајг
Прв тест психологија и двојче закачив. Свака ми част!
Не е дека ми го сруши светот над гла и дека ме демотивира за учење психологија, јас уште сакам да си го запишам тој факултет, ама во никој случај не е его-буст.
Иначе, јас уште мислам дека ич не се строги професориве и требит миљон пати појќе знаење да ни барет... а не само да ќењет дека ние младите сме биле „собуени“, сме немале знаење, сме немале ова, сме немале она, а па тие на времето ехееееее, америки откривале. булсхит4ијна! А порано мислев дека љуѓето во години се помудри и попаметни, ама се само стари дртала. Добро де, тие шо ги спомнав малце погоре. Не сите. Имат и некој ептен ѕверчиња. И покрај то шо понекогаш ми создавет мака, сакам принципиелни, фер авторитети. Seriously! Ко класната годинава.
Си напрајв јас муабет за школо. Тапа сум
Чао
п.с.
http://www.youtube.com/watch?v=TA71lMxDDmU&feature=related
песнава еј! ја даваја на тв пред неколку години. уба е
п.п.с. замисли, веќе 6ти ден успевам да издржам во некоја моја измислена диета за слабеење. Пијам вода ко ненормална, скоро ич не јадам леб, наместо 100 грама чоколадо во денот јадам најмногу 20% од то (woooow! и то било можно), стандардните доручек и ручек ми се преполовени, а вечера поретко xD и замисли, не сум гладна. Едино ме фаќат криза за огромни количини благо, а во моментов најмногу сакам чоколокумчиња, совршени се!!!!!