Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
And the weather's so breezy, man, why can't life always be so easy?
1:20, пеер типкава иде и се тресе како пача!
*sigh*
Niggers.

Иначе ја сум добра, стомаков ме убија ама не е битно. Ќе си пуштам сеа некој филмчич, ќе му седнам на благово и ќе ми помине likе np.
Инаќе фала ти Кајгано, знаеж зажто :)

на ти уште една иначе.
Build your fences, we diggin' tunnels!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич бејб ми текна да ти кажам еден мој гаф од пред многу години. Драган Б. Костиќ шо е водителот на радио го знаеш? Го знаеш. Е сеа добивам некое цд од него поима неам нешо ко награда ебаго. И се јавувам у радио да го барам:

- Ало Драган Б со точка Костиќ таму ли е?

Колку мадафекерски и ем џезерски од моја страна нели?

П.с Колку бев убав пијан вчера да знаеш...

А

Антоние

Гостин
1. Carl Sagan's Cosmos (сите епизоди) - CHECK
2. Чаирско гане што ми го дужеа уште од пред еден месец - CHECK
3. Руска салата од Веро - CHECK

Викендот сега може официјално да започне.

К

Кики.

Гостин
Драга,
морам да престанам да гледам филмови со среќен крај - ме депримираат. Се чувствувам како... мравка - мала, смотана и несреќна.
Ај поздрав - се обратно од песнава, а толку е заразна и глупава толку ја сакам што не можев да не ја споделам.

K

Khabs Staadnau

Гостин
Не е смешно за плачење е

Пристигнав во Љубов и Секс
со намера да тролам
сакав да се смеам
по земја да се ролам.

Отворив помош,
отворив во врска,
не смеа, ами плач,
а мислев ќе се прскам.

Па затоа решив,
во ДК јас да си пишам,
глупа поезија да склопам
од досада да се лишам.

Fuck you all, I hope you die a slow painful death.

.!. .!. .!.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

знаеш што ме нервира?
Тоа што пивото го прават машки пијалок и што секоја реклама е во стилот "Мажите знаат" .... епа жените знаат подобро!!!!

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Погнасен период амин. Не можам да го издржам, преслаба сум. Животов заборави дека сум премала за да ја издржам оваа тежина.
После дождот сонце огрева, се надевам.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
се прибрав крај 22.00, имав нешто работа, и си реков да слагам пак нема шанси (n).....така да, си останав дома.
се надевам дека на некои луѓе им дошла совеста, се надевам на поправичен свет.
мразам кога луѓетво и за најмали ситници фаќаат врски :tapp: се нервирам и не ќутам повеќе.
инаку надвор многу е застудено бе. мене веќе ме знаеш каков сум, одма почнав да кивам и од синусите глава не можам да кренам :unsure:

ај пријатно

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.390
Passed down to you....
Го знаеш ли она чувство после ислушана мејнстрим песна која ја мрзиш из дна душе? И кога не се вклопуваш во неа? И коа се прашуваш како може некој да напише нешто толку бесмислено?
Ете така е. Се мењам бе, јбг.

So says Saladin.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ова вечерва беше еден убав шамар од универзумот дека е време некои работи да се сменат.
Со среќа нека ми е, и нека ви е.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.658
Поени од реакции
35.294
Драга

Оној што навистина ти посакува добро и ти мисли добро, никогаш нема да те повреди,барем така велат Среќа? Среќата не е во материјалното, пример пар чевли кои ќе ги купам, ќе им се порадувам, ќе ги износам и некој ден истите ќе настрадаат, па нема да бидат интересни, а меракот за истите поминал или пак облеката која ќе ја износам па и таа ќе настрада или поради одредена причина ќе отиде во добротворни цели, да имам имот насекаде низ светов, а притоа да ми е празна душава, не вреди, предметите не се живи, патем и за нив меракот поминал. Среќа е кога нешто делиш со некого, своите чувства, кога ти е тешко и има некој да те сослуша, да ти помогне, да се радувате кога некого ќе го видите, па и покрај тоа што го знаете кратко време, а ви е толку мил или драг, но, се чувстувувате како да го знаете со години.Би требало за ова последново што го кажав, човек да е свесен и да го цени додека тоа го има во животот, бидејки откако ќе го изгуби после не вреди, нема назад.
Среќа е кога ќе се разбудиш, а надвор има сонце, тогаш го гледаме светот со поинакви очи:vozbud:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.915
Драга, ти се десило некогаш викендот да ти е совршен по кузнај колку време и на крајот твоите дома да ти заебат се ?? У п.м. ќе ги отерам некој ден. За џабе ме напнаа, ко вчера едни другарчиња мислејќи дека се алфи. А колку светот не е информиран за што се дешавало на Балканот за и пред османлиското ропство нема да ти се верува. И после тие ќе ми кажуваат што е и како е и ќе ми решаваат спорови. Се е отидено у ебиветер, заедно со мојот нагласок. Некој воопшто за ништо не се замара, кур ги боли за се. Значи јас сум будала.
Jealous One's Envy !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom