Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Kајгич, ти бејб си живеела ли со цимер...?

Така знаеш доооооолги ајварски муабети, жолт алкохол, парти уит стренџерс, рецки кој да џогира, кавги кој да џогира, дремење пред врата (шо ради изгубен кЉуч, шо ради сексуални активности), педантерска неуредност, чудни шегобити филозовско гитарски дискусии уит Џ, пукање на нос и гаѓање од тераса, пјевање на подиум уит невидлива гитара, пинг понг на маса , картање до онесвестување, и моментот ај белив акен флај...

П.с Цимери мои ми недостигате со сите ваши несовршености...​

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.177
Поени од реакции
18.250
Kајгич, ти бејб си живеела ли со цимер...?

Така знаеш доооооолги ајварски муабети, жолт алкохол, парти уит стренџерс, рецки кој да џогира, кавги кој да џогира, дремење пред врата (шо ради изгубен кЉуч, шо ради сексуални активности), педантерска неуредност, чудни шегобити филозовско гитарски дискусии уит Џ, пукање на нос и гаѓање од тераса, пјевање на подиум уит невидлива гитара, пинг понг на маса , картање до онесвестување, и моментот ај белив акен флај...
П.с Цимери мои ми недостигате со сите ваши несовршености...​
Ме изнасмеа со муабетов, ми текна на милион цимерски глупости.

Иначе, Драга кајгана
If nothing goes right, go left!

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
http://bumbar.mk/05/kiki-srce-dobivme-sin/

Хахахаххахаха
Наместо да учам за утре ја си седам на нет.. Ооо Боже зашто се однесувам како да немам колоквиуми???
Омгг!!!! Е сеа ме фаќа страв !!! Што ќе правам утрее ?!! ААААААААААА нема спиење!
ЧАО!!!

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Мразам статистика и се во врска со неа. Ако не си ја сработиш работата како што треба не те вадат ни девијации ни интервали на доверба. Него арно вика еден професор, абе деца не сте вие криви што незнаете да се снајдете, ве трупаме со најразлични глупости...
Бев да трчам малку по кеј и то... Нема ништо ново...

N

Nessa Alcarin

Гостин
Сите се офф па тебе ќе ти пишам, драга ...
Додека си легнам мислам дека ќе искашлам некое белодробно крило, важно цигарата ми е во уста... Ме болат градите ... Се враќа бронхитот... Зимата доаѓа.. И не, не ми е од цигарите ... Сакам снег...

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Концентрација ... шо беше то ? Ако на некој(а) му текнува и знај како се добива, ќе ве молам ПП.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Чув т.е прочитав муабет од типот: Вистинските вредности се повторно во мода.

Па добро бе, ММЕ, зарем треба вредности како почит, разбирање, љубов, емпатија и сл. да бидат во МОДА, за да бидат следени и прифатени меѓу луѓето?

Зарем човештвото дојде до точка кога љубовта и почитта служат како модни додатоци кои ги носиме со себе? Па после кога ќе “излезат од мода“, ќе се вратиме на старата добра апатија и негативизам спрема тие вредности?

I don't wanna live on this planet anymore.

П.С Ми расте умњак. Нема веза со муабетов од горе, али колку да се најдам во муабет.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
Passed down to you...

Профилот* полека ги одбројува деновите до принудниот одмор. Последниве година дена се` повеќе ми одзема време отколку некој бенефит па макар и моментално душевен. Некои 6 месеци шо велиш? Онака да си посвети човек малку повеќе време на покомплексни активности rather than виртуелизација? Не за друго, страв ме фаќа што понатака. А факт е дека затупуе.

So says Saladin

*facebook

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Гледам Вратиче се роде...
Се убив од плачење чоек..