Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Врага.............

Ако пред тоа не беше сигурно дали ќе гориме во пеколот со бомбашите,денес со ковано железо си ги исцртавме имињата на списокот,јбг стоки сме. Инаку морам да кажам нешто алал да им е на некои девојчиња,2-3-ца си ги вртат од факс како сакаат па башка од маало,од овде од онде на сите им пуштаат вода и што е најтрагично глупиве машки паѓаат на тоа :tapp:

Имам гости братучед ми и тетка ми,ги немам видено оддамна па ова е добро освежување. Сеа ќе одам да си купам 3 во 1,кока кола и нешто за грицкање. Вечер не намеравам да излезам така да,да се има некоја занимација.
Изморен сум се на се од неделава али ок нема што да се жалам.

И така,ај одам до тинекс.
Сакам да врне снег :rolleyes:

А и сонувам гадни сонови во последно време њтф ???? Може дека сум изморен константно,денес денов баш не ми се мрда од дома.

А и само уште ова да кажам за едно девојче скоро раскинато,према еден бар биди фер.......би било убаво.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Се кладам дека рокенролот, гранџот и металот никогаш нема да звучат така добро на виолина како кога ги свири младичов. Дејвид Бекам на виолината. Така го викаат. Така си е.
:cuc:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Пијан бе бејб, пијан...Пијан и среќен...Пијан и млад....ЈБГ и тоа некој мора да прави...

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Друштво, ракија, ордевер, пиво, свирка, девојчиња, чекање пред клозет, пијан, попијан, секс во кола, афтерпарти на уште едно пиво, или можда 4-5, најпијан, дома, спиење, будење, HANGOVER.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Ми дојде еден гулаб на тараса пред 2-3 недели и абер нема да си иде, го научив на пченица, лепче, соја, како кокошка се направи, а какво беше исушено. Сега и другарчина вика, журки прават. :tapp: Животинчиња не ми сметаат, нека си играат.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

вчера бев спремна многу работи да изнапишам за тоа што ми се случува во скапаниов живот, да се испуцам тука и да си се исплачам. Но, ме викнаа на едно кругче низ населба и се ми помина. Се чувствував многу подобро иако не спомнав на никого за мојот проблем. Ете колку значи другар и прошетка со некој близок. Затоа се нервирам и плачам и си ја трескам главата кога некој што го сакам ќе се оддалечи од мене. Ама добро ми е од таа гледна точка. А знаеш како е, кога едно ќе се среди, друго ќе се расипе. Ама ќе го преживеам и ова, се надевам.
Животов е курва, голема курва!!!!!!

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Длага, оваа плилика ја колистам за да ги поздлавам ааааа.....ммммм.....аааа.....моите блатучеди од Австланија Џон, Стојче и Малтина иииии.....аааааа....нивното мало кутленце Шалко.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Кајги....здраво!
кој те измисли....БРАВО......БРАВО....!!!!!!!!
(остваруваме 25/8)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Добро бе девојчиња, зашто пиете кога не ви држат тоа газињата ... Мамата да ви ја ебам. Бемти петокот бемти !

Ама мојата ќеркичка не пие никад ! YEAH RIGHT !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom