Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.064
Поштувам хардкор баби, во случајов не плурал, што иако имаат најмодерна куќа со двор од цел блок, метат со гранка од дрво.
ХАЦЕ БЕ БРАТ!

T

theTinule

Гостин
^wot veke ne me saka )':
Draga, jas sum super, dosadno mi e neso, dosaden mi e cel den, od dalecina gledam na rabotite i sve mi e ramno i zatoa mi e dosadno, a utre iame roditelska. Mnogu mi se svigjaat usnite na ovaa sto mi e na avatar.
Isto, sakam mnogu da bidam slaba i da se olekuvam kako manikenkite sto se oblekuvaat.
Isto, sakam da znam da zboram spanski za da mozam da gledam Marina bez prevod.
Srce toa ubavo, Kiki misli deka pozitivcite se glupi. Awh <3 Srce toa, seuste ne upoznala nekoj pozitiven covek u zivotot.
Inace, imam serija za gledanje, aj imaj dosaden den <3
mwaHHH ***:

smizwa sum ^^

K

Khabs Staadnau

Гостин
Денес спиев. Последен пат спиев пред 4-5 дена. Сонував дека сум професор по Демонологија во некое dark arts училиште.
Имав и глуп асистент. Сцената беше поставена во мојата канцеларија која премногу наликува на онаа на Снејп.
Попрво би рекол дека беше зандана отколку канцеларија, или училница.
Интересна работа е што низ целиот сон зборувавме, повеќе за физика отколку за демони, всушност ги поврзавме, се обидував да му ја објаснам механиката во крилјата на сукубусот.
Се сеќавам дека на крајот од сонот го учев како да повика инфернал, почна од мало се разбира, во каминот.
Штета што ме разбудија за на лекар,беше добар сон.

А и ми лепи брадава, истурив сируп врз неа.

С

Сатори

Гостин
Yes Violette, the smartest thing you can do is to fall in love with the that adorable Greek dude that is an anarchist. :oops:
Go study girl, now!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Рингтон за на мобилниов ќе вадам од 2.30 до 2.44. :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
ПМС .... happy sad up down left right cry smile, hard cry, hysteric laugh surprise...... paranoid smart stupid fun boring pain, no pain you are greeeeeeeeeeeat, you are not OMG!

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
A good evening with a friend. It's good to be depressed and happy at the same time. It's good to talk about your worst problems with a smiling face. It's good not trying to be normal.

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Уште електронскиов дневник ми остана опција да замарам за да одбегнам учење.

.....

.....

Ах, и Хана Монтана е поинтересна од тебе.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Драга,
Утре презентирам а НИШТО незнам :/
е де до сабота има време.
--- надополнето: Nov 11, 2011 4:08 AM ---
узпат...

се израдував што направиле ред во тоа посетеното место во гтц на 3 спрат ...али затоа пак го запоставиле тоалетот(иако одалечен) ми приреди "пријатно" добредојде со својата миризба... Добредојде за последното фаќање на книга неделава. ајт

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.209
Поени од реакции
30.400
Гласните жици не соработуваат со гласчето во мојата глава.
F1.

С

Сатори

Гостин
Љубов,
завршена колоквиумска сесија, се положено.
Прекрасна нова фасцинација која што толку благопријатно влијае на мене што никогаш не сум била толку изненадена.
Знаеш колку многу ми е убаво? Толку што сакам да ги измијам садовите во кујна и да направам торта со 3 различни пандишпани. :)
А сега следи прекрасен ден со шише црно вино, дим од цигари и Сабато.
Зарем можам да посакам нешто повеќе? Освен можеби ... :)

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
Кајгано што да правам мислам дека ја губам сестра ми иако добро се понаша со мене... многу сум збунет ... што мислиш ти ќе ја изгубам или не? неможам да поднесам тоа што не ми верува и што дознав муабети за тој... она е збунета незнае и мисли дека ја лажам, дека јас ги правам логовите и се договарам за само да ја отргнам од него ... нејќам да се изгори но не ме слуша и иде контра... незнам дали некое време да ја оставам за да свати или ?? незнам што да правам... :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom