Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Што имам толку лошо направено, да животов вака ми враќа. Сакам некаде далеку да исчезнам, ни никој да видам ни да ме види, може подобро ќе биде така, зашто устава не можам затворена да ја држам на тие неправди, зашто некој да трпи се, а некој ништо и пак подобар да биде. Не е фер!:(:place:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
И покажувам на сестра ми математика. Конечно сум горда на себе, постигнав доста многу во последен период. Си го пронаоѓам правиот пат, полека но сигурно.

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
today im not okay, i think too much, i have dreams, i kill my dreams ...
i think about pain, pain - it makes me wanna go crazy, it makes me wanna think about it all the time, it makes me focus on IT and on IT and IT... what are we? - Animals? What am i ? ... i dont wanna be tied, i dont wanna be free.. it makes me wanna try different levels of pain, no matter how high or low the pain is, i wanna feel something and the only feeling i recognize is pain, never sadness, never happinness.. Never nothing!
People.. ive met so many people, i love people, i dont hate them , even if we- the "human" beings are created this way to hurt each other.
People - ive learned so many things from them, they made me realize so many things, they made me smile, made me suffer, they made me feel pain.. ive seen their pain, but ive never let them see mine.. im stone, they made me stone
im okay, im happy .. who said that when you know more and more you see how actually the world is and you're sad? im not.. im happy .. cuz im wise now ! ive been born stupid,we've all been born that way.. now im wise ! but ive paid so much for it.. so many pain...
Kajgi, IM HAPPY!

П

Пепси_

Гостин
e aj odberi pomedju hrana i voda vo pustina ! e toa e koga ke ti recat ili nova godina vo praga,ili na ekskurzija vo italija.....double shit

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Како може до толку да биде суров животов......
Девојче на 18 години на себе да го носи целиот товар... Неможам да поверувам... живот без мајкаа... да ја изгубиш таа личност што те донела на овој свет, те смеела, помогнала, карала за твоја корист, била секогаш до тебе во добро и во зло, а ти на 18 години ја губиш кога ти е најпотребна :/
Да мојата другарка остана без нејзиното најмило нешто на светот, како да и помогнам?! Која помош? Таа веќе никогаш нема да биде истата жал ми е цел ден потресена ... Аххх неможам да ја замислам се плашам да ја видам, но ќе и ја пружам сета моја помош, подршка и љубов.....колку можам толку и да после ова сфатив колку треба да се почитуваат, сакаат родителите....

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Спремни материјали, да се смирам со една цигара и почнувам со учење вечерва.Ќе видиме како ќе ми оди за прв пат..
Се надевам барем до 4 ќе издржам.
Леле каква паника ме фаќа, ооо паника...
Нека помине веќе неделава!Покрај вообичаените секојдневни стресови, оваа недела дупли дози примам.

K

kalimer0

Гостин
Со што заслужило ова да му се случува? Суров живот у пичку матер...

Имам за учење ама уште книга ми фали и ќе ми пукне главата -.- Уште малку и ќе одам да спијам.
Знаеш како е, прва смена, топол кревет, пцуеш како кочијаш после се помируваш со фактот дека треба да одиш и си ветуваш кога ќе се вратиш ќе се изнаспиеш. Нели, кога ќе дојдеш ништо од тоа и се така во круг...

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Епа неможам више, ќе пукнам и скршам на делови!!!!!:place:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
Колку е мизерно што веќе дури не ни боли?
Остава само некое труло, горчливо чувство... Чувство на борба со ветерници. Го мразам тој лажен алтруизам. Не го ни мразам, го презирам. Кога се грижиш за некој не го оставаш. Не заради својата грижа на совест.. Или барем не пробуваш да го претставиш тоа како да е за доброто на општеството.
Како и да е, завчера помина добро. Фала што стискаше палци.
:love:Н.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.394
Поени од реакции
25.213
Можам да одам на илјада места, а секогаш да се враќам на едно. Home sweet home. :icon_lol:
Конечно ќе седнам да јадам ко чоек на маса, со прибор и сите тертипи. Доста ми беше од Вили, Седмица и останати успатни сендвичари. Се отрув веќе.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Трет колоквиум у живот!?
Паднат!
((:)
И тоа за 1 бод!
И тоа најлесен предмет! :)
Ама јебига, прашањата, за глава да се држиш :)
Ама не е фрка :) Некако... како да сакав...
Да видам бе брат како е :)
И не е фркич, ама ич :)
Идемо даље, петок полагам вовед во право, и после брат, ќе се понашам ко секој ден нова година да ми е!!
Дискоооо!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom