Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Од толку вртењa на образот, главава ми е како пропелер. :pipi:
Имам и јас граница на толеранција. Можеби е малку поширока и поголема, ама ја имам. Некои линии не се поминуваат. Ама некои луѓе немаат ни срам, ни перде, ни образ. Нека им служи на чест.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Седам овака, го глеам саатот и пробувам да си разјаснам, ШТО К*УР БАРАМ НА КАЈГАНА КОА СУМ ПРВА СМЕНА САБАЈЛЕ НА РАБОТА ?!?!:confused:

К

Кики.

Гостин
Драга,
и факултетов и доквалификација, се нека иде кај што не треба!!! :mad: (се извинувам за грубиов јазик)
Ја сфаќам неорганизацијата како дел од факултетот, ама цели 4 години да е неорганизирано - не можам да сфатам.
Ај идам да одморам, многу ми дојде денов, а уште нема 12. Можам да замислам како ќе биде до вечер.:cautious:
Еве ти поздрав. Првиот дел ме опишува денес:
Woke up cold one Tuesday,
I'm looking tired and feeling quite sick,
I felt like there was something missing in my day to day life,

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич ги сакам луѓето кои веруваат во мене...

‎"Pain is temporary. Quitting lasts forever." Lance Armstrong

T

theTinule

Гостин
Јадам лепче со лук *extremely happy* ^^

И супа и салата бе глуп, сигурно суво нема да го јадам -.-

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.205
Поени од реакции
30.393
Шо ме интересираше... дали сите шовери на автобуси се кафански луѓе со тубо фолк фиксација по дифолт?

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Неможам да си се договорам сама со себе шо сакам ебате, а очекувам другите да знаат -.-

С

Сатори

Гостин
Кај си бе Кајгано бе? :D
После макотрпна работа во кујната и моето битисување како некоја вештерка врз котел за да можеме со Pillow Queen да јадеме италијанска храна со сос (фенси, фенси) и после „Ние не сме на час“ и скорото доаѓање на srcufkiteeeeeee za da se slikaaaameeee kiss4e kiss4e <3!
Животов доби смисла. :)
Сериозно, колку сум среќна еј! :icon_lol:
*легална порка*

К

Кнез Мишкин

Гостин
Кажи ми бе Кајгано, има ли правда во државава? Знам ептен е детски ова да се дискутира и знам ќе ми кажеш порасни веќе аман. Ама криминалци, кецароши, неписмени станаа директори на болници бе, во затвор бил, дојде и стана директор. Со кој памет...
Слушам, на луѓе со факултет им понудил да работат за 3900 денари, им рекол тоа ви е...
И што е најтрагично што нашиве му се лижат, тие што се одговорни за финансии и му ги правдаат и пеглаат сметките.
А се некои реформи спроведуваме, идеме 101 чекор напред, 1001 назад и то...

Инаку, Јас сум добар, малку сум испровоциран од некои муабети што ги слушнав од луѓе кои ми се блиски и ми значат, ми падна тешко за нив, си мислам работиве нема да средат, ентропијата постојано се зголемува така да тешко дека ќе се доведат во нормала, лесно е да ја расфрлиш собата не ти треба многу енергија, ама ај да те видам среди ја со истата леснотија...

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги

ќе се убијам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Јас сум најретардирана особа шо мојт да постојт во светов и пошироко.

ај чао!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom