Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.564
Поени од реакции
9.671
Мала павлака 40 денари. Абе за 25 ја купував... Тука милион ти треба месечно само за се прехраниш. А тек па други работи, со милионот не можеш да си ги купиш, освен ако не си штедел од претходниот месец од тој милион.

Поскапување, ама она безобразно тап наеднаш +200 кабловската и нетот. Такси вчера до исто место 110, денес 200. Поскапено било.

Дома исто се, климата исто дува, бољерот исто пуштен, исто машини се пуштаат, исто се готви, еден месец 5000, другиот 8. 120 денари еден чипс, да го делиш на 4 дена да поминеш 4 филма да изгледаш, едно парче ќе си го грицкаш полека ќе го кршиш на четвртини, ако земе некој цела рака да лапне од чипсот очи ќе се извадат. Да не правам муабет за играчки, пластики што смрдат, тенки ко хартија, 30 см вовче 300 денари. Оние демек квалитетните над 1000. Па начукале кујни, машини за перење, па дури и џогери за играње и до 100 евра ги има.

Мене кога ми пораснале братучедите во Шведска ми испратија едно бебе, исчкртано цело, без едно око, Били се викаше и толку од играчките. Да ми купат моите цела кујна со сите апарати или веце со шоља господе боже да оделе играчките да какале кога ќе ми шибнеа една влечка по газ, ти мене ќе ми бараш глупости, еве ти 10 денари за празен сендвич. Па и тоа бе, еден празен со повеќе кечап... За грев.

Едит: Сега гледам и за тоа бојкот ќе имало. Ќе одам и јас ме изнервира павлаката.

Последно уредено:
Член од
14 август 2018
Мислења
4.970
Поени од реакции
11.269
Драга

Очекувам деновиве да ги видам истите сцени како од Короната!
Македончето решило да копира, пардон бојкотира.. :rolleyes:
Па следниве два дена ќе се потсетуваме како изгледаше грабањето на два пакети тоалетна, брашно, шеќер, стрвости.. не е шала! Петок ќе се бојкотира !

:popce:

Член од
30 октомври 2022
Мислења
674
Поени од реакции
1.788
Читам на сајтовиве на некој лик љубовницата му го полила со солна киселина пимпекот.По неколку дена чоеков починал.И на објавава голем број на лајкови.Исто беше и за изваденото женско тело од Вардар.Одма осуди,па гнасни коментари.Добро бе колку гнасни неиживеани психопати живеат во државава?

Член од
4 октомври 2019
Мислења
577
Поени од реакции
1.167
Pakistance raboti IT sequrity antivirus programer neznam i jas sto e zima top kes na vreme izbegal od Lahore so golem ksmet od Alax ili Mohamed koj mu e Bog ne e bitno dobil dupla bonus na plata i otisol vo drugata filijala da odigra Rodri ( najdobruot fudbaler za 2024) da dade gol za 400 €.

Kolegata nov malku budala vika go nema vo
ponuda mu twknuva da zvoni Karlslue centrala da prasa zasto go nema Rodri vo bilten.... Marija so 8 odd od Bihac tamu radi u centrala neznae Rodri dali e ekipa drzava ili fudbaler.....Mi zvoni mene kolegata da prasa..... sum se smeel 2 saata bez prestan.... Rodri ima skinati ligamenti veke 4 meseca nema da igra uste duplo od toa normalno nema da dade gol ovaa kolo.....

Tipceto pakistanec mi doaga sega na kafe bil ova utro da isplati 19.8K evra normalno prvi tiket vo zivot na 20 evra uplata...nekoj mu rekol igraci da dadat gol, odigral on vo prvo poluvrmee da dadat gol pogolema e kvotata....

go prasuvam kako znaese koj ke dade i bas vo prvo poluvreme...vika
Ziveev 3 godini vod dortmumd zedov eden od niv, vidol Dembele... cul za nego 2021, drugite 2 go prasal kolegata kojnima pola autizam i raboti na kasa bidejki e Avstriec se poznava so gazdata.....
Uste nemozam da ja razberam sekvencata, posebno od kockarski aspekt ako ovoj nekoj go cue od pazientite sto rokat Live po cel den, ke se samoubijat pola od niv...

Kajgana Shop

На врв Bottom