Драга Кајгана (виртуелен дневник)

M

Moon Child

Гостин
Јас сум си поштувач на ајвар. Кај нас дома никогаш не останало ниедна тегла, ни се фрлило, стално е изеден до максимум јануари.
Сега баба ми ми спрема да ми донесе овде кога ќе дојде, лани јас пренесов 15 тегли, плус лутици и пинџури, малиџано не јадам.
Ајвар рулз, може да се јаде во секакви комбинации. Ајвар со павлака, ајвар со мајонез, ајвар со сирење, ајвар со пржени јајца итн...

M

Moon Child

Гостин
Не сите три заедно бе, гледаш комбинациите се во пар :D
Кога има ајвар никогаш не си гладен.
Немаш ншто зготвено, имаш тегла ајвар во фрижидер - не си гладен.
Те мрзи да си правиш појадок, имаш ајвар - не си гладен.
Брзаш негде, немаш време да јадеш ко чоек, имаш ајвар, апнуеш на брзина - не си гладен...

Така мене денес ме мрзеше да готвам нешто, стојам во кујна и размислувам што да јадам, размислувам и размислувам и си викам ееее да имаше ајвар сега...
Се помирив со судбината и зедов да јадам млеко со житарици...
И така...

M

Moon Child

Гостин
Шо и фали на Босна болан, болан? :D
Јебеш земљу која Босне нема. :icon_lol:

Последно уредено од модератор:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Глупи админи, незнаат ни да банираат на форум а се фалат дека ги стаиле хед оф ИТ.:icon_lol:
Тоа само у СОРОС може такви да просперираат.:cuc:
Владо, ако користиш фејк мејл генератор за да се регистрираш не значи дека си паметен. Значи дека си глуп паразит со многу слободно време поупорен од бубашваба, на кој главна преокупација у живот му е како да направи нов јузер откако претходниот му е баниран на форум.

За разлика од тебе, има луѓе со попаметни обврски у животот. Кои се логираат у слободно време овде, за да пуштат вода низ канализација и да ги потопат бубашвабите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гаро, види што е топ времево за мотор возење, сврти некој круг, зошто не не оставиш на раат во соросоидново дувло?

Или пасошот ти е земен, случајот твој е во фиока во ОЈО и ако ти пишат три минуса за неактивност по ФБ и Кајгана ќе делиш соба со Велија?

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Пропагира зеленило и се прави тежок хипик а никаде не оди без кола.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Излaгaм oд дoмa,стoјaм нa семaфoр и си јa глеaм 23кaтa кaкo ми бегa...
Ај викaм ќе се кaчaм у јсп ебеш му мaтер.
Се кaчувaм у 5кa му дaвaм ситни 35 денaри нa шoферoв,oвoј ги oдделувa 10ките oд другите мoнети и ги фрлa у тoa плaстичнoтo кo тaњир шo им е...
Леле еднo незгoднo кoa ме фaти,се мислев дaли дa му клекнaм и дa гo мoлaм дa ми прoсти шo му дaдoв пaри зa кaртa...
Кoa пoсле,се нaпуни aвтoбусoв. Ми текнa пензиoнерски ден декa е. Нa 2-3 пaти ми идеше сериoзнo дa си јa лупaм глaвaтa oд тoa шипките. Си викaм “ееее теле еднo глупaвo,шo те кoштaше дa излезеш 5 минути пoрaнo и дa јa фaтиш 23кaтa”...
Зa нaкaј дoмa пa,се кaчувaм у 23кa и бaрaбaтa нa црвенo пoминувa. Не нa жoлтo,туку црвенo беше еднo 5 секунди и oвoј ич не се зaмaрa си пoминувa...

Абе јaк ден :D

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Се згадувам од децата, луѓето или во која група сакаш стави ги, кои се срамат од своите родители, посебно ако се наоѓаат во слаба финансиска состојба. Башка уште повеќе се згадувам кога гледам дека истите си го тераат ќејфот, си ги трошат парите кои нивните им ги даваат, без да сфатат и помислат на тоа како им е на нивните родители.

И друго нешто да те прашам. Зошто каде и да одам морам да налетам на некои невоспитани сељаци? Башка згора на се тие таквите изгледа и меѓусебно си се знаат макар и да биле од различни градови, па само еднаш се сретнале во животот и се сметаат за другари и познаници.

:sick:

Kajgana Shop

На врв Bottom