nilla-vanilla
#kingliam
- Член од
- 17 јуни 2010
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 1.748
Дечко, ниту те прозвав ниту ништо, ниту па реков некаде дека сè она што јас го правам е исправно. Ама бидејќи ти ме прозва еве ќе ти одговорам. Зошто еве ти на пример не си ја гледаш твојата работа и не ме игнорираш?И мене интересни ми се такви ликови како тебе што и за најнормални работи морат да кењат за други. Гледај си ја твојата работа, секој како сака ќе си го крои својот фб и инстаграм профил.Зошто да не ја напишеш другата позитивна страна дека можи некој на таков начин се мотивира? м?
Кајги стварно овде има такви луѓе што до 9 часот се мразат самите себеси, а после 9 се живо и диво. страшноо.
Очигледно постојат луѓе што го делат моето мислење и сакаат да престанете да замарате по мрежите со тоа колку само вежбате и се храните здраво. Зошто знаеме дека тоа го правите само за да си го билдате егото и затоа што тоа денес е модерно. Тој што вистински е посветен на тоа, вежба, се храни здраво, не чувствува потреба да лови лајкови, да се фали, да замара и кења по мрежите. Живее здраво сам за себе, а не за другите.
Поздрав и све најлепше.