Драга Кајгана (виртуелен дневник)

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
И мене интересни ми се такви ликови како тебе што и за најнормални работи морат да кењат за други. Гледај си ја твојата работа, секој како сака ќе си го крои својот фб и инстаграм профил.Зошто да не ја напишеш другата позитивна страна дека можи некој на таков начин се мотивира? м?

Кајги стварно овде има такви луѓе што до 9 часот се мразат самите себеси, а после 9 се живо и диво. страшноо.
Дечко, ниту те прозвав ниту ништо, ниту па реков некаде дека сè она што јас го правам е исправно. Ама бидејќи ти ме прозва еве ќе ти одговорам. Зошто еве ти на пример не си ја гледаш твојата работа и не ме игнорираш?
Очигледно постојат луѓе што го делат моето мислење и сакаат да престанете да замарате по мрежите со тоа колку само вежбате и се храните здраво. Зошто знаеме дека тоа го правите само за да си го билдате егото и затоа што тоа денес е модерно. Тој што вистински е посветен на тоа, вежба, се храни здраво, не чувствува потреба да лови лајкови, да се фали, да замара и кења по мрежите. Живее здраво сам за себе, а не за другите.
Поздрав и све најлепше.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Драгааааааа ,

Економски факултет- check
Го положив и последниот испит :vozbud:

Крај. Укурац веќе од учење.

Коа ќе ја земам дипломата, ќе и одам на професорката од средно по eкономија што ми стави на полугодие 2ка. Да не си мисли случајно дека имам заборавено? Хахааааааааа

:kuracc::kuracc::kuracc:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.075
Кој кур ви е на вас бе шо прво пишувате месецот па датата? Шо сме ние американци ли?

ДАТА - МЕСЕЦ - ГОДИНА --- 05.09.2016. Некој да те пита на улица шо дата сме денес ќе кажеш 5ти Септември 2016 , нема да кажеш Септември 5ти 2016 , мамицу ви ебем. Се нешто наопаку да се оди да се биде ин или оригинален , курац си оригинален на тој начин.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.729
Поени од реакции
13.468
Датумот на рецептот за лек4ето изглеа истекол, а се има слободно време на претек. Win-win.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Ја знаеш онаа поговоркана... Секому атер, себе си матер? Е па нека стои само тука, чисто да ме потсеќа колку сум смотана. :X3:

Имам кажано и пак ќе кажам - ако уште некој пред испит ми каже да идам да скршам нога, има ја да идам и да му ја скршам неговата! :ROFLMAO:
Штом ќе ми кажат такво нешто, мене под дифолт мора нешто да ми се случи. :toe: Добро де и да не ми кажат. :ROFLMAO: Не ме фаќај сеа ептен здраво за готово, па и ти па, еее. :D Битно, тогаш обавезно мора да си го зезнам зглобот oд ногата. Ама овој пат, нешто подруго излезе, крвнички си го шибнав малиот прст од ногата, почна да крвари ко нездрав. Уште не можам асално патика да облечам.:toe:Јас редовно така го чукам, ко препорачана доза од лекар ми е, денес двапати ќе го чукнеш и готово. Ама овој пат, ѕвезди изброив. (n) Коресподенција? I don't think so. :unsure: Добро де, коинциденција, еее, поинтересно е вака. :D

Добро де, знам дека никој не ми е крив што сум трапава цела, ама пааа! :D Сериозно. :ROFLMAO: Па и веќе кога ме знаат шо сорта сум, нека имаат малку осет бе. :ROFLMAO: Кажи ми ко човек, со среќа, да положиш и готово. :P А не да скршам нога, рака, глава... мислам нема смисла сеа. :D

Може ли еден ден да ми помине, без да ми се случи нешто такво што е типично за мене? Може ли бе? :X3: Не, чекај, стој! Не еден ден, поише такви денови ако може. :pipi:
Може па кармата ми враќа за нешто, кој ти знае. Не знам точно за што, али можда има нешто. :ROFLMAO:

Иначе Кајгана готвач се враќа во форма, возбудена сум Драга(нееее)! :jeeee:
Ај, чао сеа. :D

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.358
Поени од реакции
21.775
Светото македонско тројство - Грујо, Црпко и овој раперот со златниот ланец не знам кој е (P-Man!?), сликани некаде во пичке си материне, на церемонија за канонизација на некоја си новокомпонована тазе фосилизирана светица.

И гледаш од утре по друштвениве мрежи слика од светицата, со description: "СЕ ШТО ДОПРЕЛА, ПОЗЛАТИЛА. СЕ ШТО РЕКЛА, СЕ ОСТВАРИЛО. КЛИКНИ ЛАЈК И ЌЕ БИДЕШ ЗДРАВ ТРИ ГОДИНИ.", и под сликата 234673246 коментари: "amin, Amin!1!!, AIMN!11!".

:yid:

Kajgana Shop

На врв Bottom