Драга Кајгана (виртуелен дневник)

B

Blade Torch

Гостин
Денеска ја читав цела тема непопуљарни филмски мислења, и да ти кажам најискрено корисникот Маја-321 како ме има увредено. :unsure:
Сите што гледале хорори и што им се допаѓале биле болни и требале да се лечат o_O . Де бе Маичкааа!! Каква добра душа имам само да знаеш... мада секирата може да ја употребам од нигде некаде... :нинџ:

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
ДК,

Се вратив ама на кратко...јебига
Кога можеш - не сакаш да престанеш, кога сакаш да престанеш - не можеш... Јебем ти и живот и све, се гледаме во некои подобри времиња(дајбоже :) ) .
Поуздрав

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Имам две другарки, сестри се. Еднава е Италија а другава е овде. Е сеа на ова овдешнава дечко и, повторвам ДЕЧКО И и рекол да и побарат снимка на сестра и кај шо мастурбират и да му ја пратит. Ненормалнава то го напрајла, а уште поненормалнана од милано и пратила цело видео. И дечково го сподели видеото на фб. Добро бе сестра ти е мори курво неписмена :tapp:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Se klatish li ko da si crackhead bez crack?

Последно уредено:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Убaвo ми пoчнa денoв,сo известувaње декa другaр ми гo земaл зипoтo шo му гo нaрaчaв и сеa чекaм дa си дoјде oд aмериките.
Дa видиме кaкo ќе прoдoлжи денoв пoнaтaму :D

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Директоров од Словенија вчера излезе сам преку ден да прошета низ Центар, ни се јави после пола саат и не праша дали имало свадба на ул. Македонија зошто не му изгледало местото како за свадба :eek: прво се чудиш, после 3 секунди ти текнува во глава дека прашува вакви работи затоа што во Љубљана .!. ги боли какви ќе се појават на афтерворк парти за разлика од тука кај што закажуваат фризер 3 дена унапред специјално за тоа чудо :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom