Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.970
Поени од реакции
35.620
Од вакви ситуации како случката на @Makaron , јас немам ниту еден другар , ниту пак сакам да имам. Нормално во секој момент можам да најдам друштво да излезам на кафе/кафич , имам пријатели и познаници , али другар/и со кој би бил скоро во секојдневно друштво и би си помагале како нели "вистински" пријатели јок. Колку само сум бил понижуван на најлош начин , пред професори/школски/непознати , и само и само за дотичниот да излезе како фраер и да ќари во ситуацијата во која му е потребно да исмева некој , оти нели на друг начин незнае и не е способен. Единствено нешто што ми е жал оти во тоа време бев голема пичка и пасивен лик , па не му ја учукав така јако во фацата шо му личи на Тормунд без брада , имаше да му ги пореметам сензорите за пот. Му ебам тоа бркот неизбричен испотен , сељачиште без 2 реда вокабулар во тоа тиквата.

Иначе една ми има и раскинато оти сум немал другари , било глупо кога паровите немале стално друштво и не излегувале мешано. :pos::pos::pos:
А колку само пали кај пичињата еј , обожават мистериозни машки кои се онака одделени од чопорот , па уште и ако знаеш малку од малку да глумиш на коњот си. :LOL: Сеа шо имам едно крцкалче да ја барав немаше таква да ја најдам:backa:. Си ја гушнам и на шетња , па нека се чуди сељачето како уствари не е потребно да навредуваш/деградираш или понижуваш некој за да и влезеш у пичето на некоја. А познавајки го скоро цела декада , го читам по испотениот брк дека е љубоморен до Јупитер и назад , а он жалниот неспособен нека седи со тие новите му другари стари ергени од по 30 и кусур години , и нека пие нес кафе и кока кола за 60 денари шема , оти толку му е капацитетот и мисли дека ако секој ден е на шема по кафичите ќе фати пичка.:kuracc:
 
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.126
Поени од реакции
15.950
Драга,

Дотолку се иам затупено во врска со фудбалов, што ноншалантно погледнав прееска кон телевизорот додека си читав нешто на нет и гледам трча еден со различна боја од дресовите на овие и ми требаше некоја секунда да ми светне дека уствари он е судијата. Вау бау.
А симпатични ми беа Милан отсекогаш. Бар во време на Шевченко. Е тоа ти е најличната фудбалска фаца која излегла некогаш, Бекам и Роналдо можат трици да јадат. И многу ми беше криво кога на пенали изгубија против Ливерпул во ЛШ, таму негде 2003-4. И тоа после водство од 3-0 идиотиве изгубија еј. Тоа е една од ретките утакмици на кои ми текнува, а кои биле стварно јаки за гледање и уживање.
А сега, ми треба време да ми текне дека постои судија. Бар уште знам што е офсајд ебате. :D
 

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.362
Поени од реакции
3.345
Коа сме веќе кај фудбалот....седиме сите на маса јадеме и брат ми пуштил фудбал Авс-Унг и мајка ми гледа во тв и вика кои се овие ABC( а-бе-це) :pos:ме фати со полна уста храна ќе се задавев ама битно си се изнасмеја едно 15минути саглам :aplauz:

Кајгана заробена сум на кревет со книги,тетратки,листови,фломастери и све живо и диво значи филозофијава има големи шанси да ме полуди.Вакви правци,онакви правци овој вака кажал оној му рекол ова дрн дрн јариња а мозоков јаден не е сунгер па се да апсорбира.Значи уште утре да поминам па после ваљда со географија подобро ќе е ако им текне дека треба теми да дадат за учење..

И на крајот пак се испостави дека тој што книга нема да пипне три пати подобро ќе си помине со шанси за 5ка за разлика од тој што трескал глава да научи.Ама нели за џабе не е речено роди ме со среќа па фрли ме на буниште,а мене среќа еднаш во пола година ме огрева..

И поздрав до ДИК што се трескаат од земја ко богови од Олимп да се па сеа треба жртви да им принесуваме а не знаат да излезат во пресрет кога ќе побараш да отворат нова папка и лист да ти дадат.

Малку човечност нема наштетено на никого,не се секирјте.
Ајт адиос
 

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Глеaм реклaмa зa Систинa декa билa сертифицирaнa пo некoи си јaки стaндaрди и сеa дaвaaт нештo кao симулaцијa зa дa ни пoкaжaт нели кaкo персoнaлoт се oднесувa сo пaциентите и дoaѓa еднa сестрa и се претстaвувa нa пaциенткaвa дрн-дрн и јa прaшувa aлергичнa сте, пушите, кoнзумирaте aлкoхoл, зaвиснa oд дрoгa? И oвaa пaциенткaвa кo oд пушкa нели oдгoвaрa сo не нa сите прaшaњa и си викaм јa у себе "и шo кур aкo си билa чaснa сестрa кoa пaк си бoлнa и ќе те сечaт" :icon_lol:
Мислaм ствaрнo требaле пoубaвo дa јa oсмислaт реклaмaтa :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
 

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.313
Поени од реакции
7.299

Мое мислење за некои коа ги читам, поготово за членот над мене...
 

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Мoжеш дa му се фaтиш нa членoт нaд тебе :*

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
 

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.313
Поени од реакции
7.299
Се е кажано во предходниот мој пост
 

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.610

If you remember this, your childhood was awesome.
 

WeAreWhoWeAre

Mia san mia
Член од
12 јули 2015
Мислења
244
Поени од реакции
511
За 6 часа го полагам последниот испит и тоа ми е останато само задачи.
Ако помине добро до крај на месецот ќе има +1 дипломиран инжинер.
Wish me luck.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom