Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Z

zmej gorjanin

Гостин
Луѓево шетаат, уживаат, живот живеат... Ја цела ноќ со Ристе ја преседов пишувајќи го мојот омилен код. :icon_lol:

Ајде уште еднаш јако, од срце!!! :roker: До утре хит ќе ми биде Чудна жена беше Вера. :icon_lol:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Тоа е само една платена соросоитка, не спинувајте.

Член од
17 јуни 2014
Мислења
20
Поени од реакции
5
Ќе биде денеска нешо од спортскава или ? Шо е муабетов..

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
To Se barase...:icon_lol:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.799
Поени од реакции
11.399
Си одам за Шведска. Ми пукна филмот државата да ми биде маќеа, да и се мочам ја на неа.
Факинг ебана Шведска на која не и сум ништо ми понуди работа, стан, нов живот, бенефиции, а ја овде морам книшка да вадам и кур да пушам за 20 000? За разлика од продадените, јас сеуште имам достоинство, одам со крената глава и спијам мирно. Епа поздрав најмсрдлива државо што некад била измислена.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Деновиве не бев добар психички.
Денес психички сум супер, физички сум партал. Ужас.
Многу алкохол, а 5 месеци неам пиено. Ама па и алкохолот понекогаш е лекарство.

A

Antigona

Гостин
Кајги ,

Последниве 4 дена ич не сум наспана, ама ќе надокнадам во следните 2 слободни денови. Преска муабетев со мајка ми на Скајп. Жената се засекирала кај сум и како сум, па кога и кажав дека конечно се одлучив да дадам отказ од работа , ми го постави прашањето : во кој правец ќе фаќаш магла ? На Север бе мамо - Норвешка :love:

Значи друже мислам дека е време за фамилијарен живот. После сите изминати работни години и искуства од Америка, Холандија, Германија и Катар - доста одложував.

Значи благовремено ќе бидат известени циганиве тука дека сакам да ги доработам Мај и Јуни за да не испадне дека бегам од денеска за утре.(пак ми го сменија распоредот на летање , следна дестинација Chicago- US)

Come and live a love supreme, don't let it get you down, everybody lives for love

There is only one love - Norway :love:

|gor

Шмрчем амфетамин
Член од
12 јануари 2010
Мислења
1.421
Поени од реакции
2.503
ШАМПИОНИИИИИИИИИИИИИ
Само Кајги најтрагично е тоа што ниедна титула ја неам прославено на стадион. Се’ нешто ми испаѓало. Годинава се решив конечно титула од домашното првенство да славам на Градски (лани на стадион славев суперкуп) и последата утакмица со комшивките ни ја ставија во четврток, а јас доаѓам во петок. Па дали се нормални господата од криминалната банда ФФМ?
Ама кој ги тркала, најважно е тоа што си добивме ѕвездичка :oeoeoe:. Нека патат душманите!

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Денес денот ми е исполнет со многу позитивна енергија...Почнав да сфаќам дека за работи што моментално не можам да ги променам, не смеам да собирам гнев во себе, зошто автоматски гневот и бесот ми се рефлектирале со негативности само...
Вчера имав два убави моменти...Едниот беше собиранката после работа со моите колеги, во еден прекрасен локал, кадешто буквално се убивме од смеење и јадење и воедно една од нашите колешки ја испративме во Швајцарија...
А вечерта бев на дипломска кај мојата првата братучетка, којашто ми е замена за сестра што ја немам...

Ај да не подрекувам више да не се најде уште утре рано сабајле некоја будала да ме извади од кожа и цела седмица да ми ја поквари...

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Од секогаш сум мразел легнување касно и спиење до касно, а баш тоа ми се случува во последниов период. Многу е тешко повторно човек да се врати на стариот режим, но кога се мора, мора. Здравјето и мирот се побитни од обврските во секој случај:)

Kajgana Shop

На врв Bottom