Хеј кеј,
Ја користам оваа прилика да ти кажам збогум.Благодарам за секојдневната занимација која ми ја овозможи во текот на овие години.Благодарам за сите јаки смеења од срце, типовите од кладилница, сапунските серии во темана за англиско, љубовните проблеми и едноставните решенија на крусер и уште двеста други работи.Благодарам за првата собиранка во Ало Ало кога цел ми беше да го запознаам фамозниот TonInter што ни ги редеше бановите на 13 годишните копиљаци,истото важи и за собиранката во миднајт на 16 години ако не се лажам.Оваа ти беше супер тогаш беше класичен хаос со две пива у нас и една од првите пакли тутун.Им се извинувам на Џену и Гладиус за стрипот кој го направив поради третиот бан на тогашниот јузер кој беше во времетраење од месец дена.Исто така да не го заборавам Бидиков кој што имаше живци да го поправа мојот тостер и никогаш не ме одбил за било каква помош.Од поново време не знам , еден поздрав до бубамарата и нека не и се спојуваат жичките понатака.Голем поздрав до ѓаволите и едно извинување за негативните коментари и отерувањето у курац на пола тим посебно Ди Марија , се надевам ќе се радуваме на титула догодина а годинава на ЛШ(пичка му матер).Пеџа не се сеќирај ќе пиеме пиво на караоке не те заебувам овој пут и датата дури ја запамтив.Фала за разбирањето и дозволувањето на втора шанса до администрација.Тоа би било тоа кеј, време е.Се читаме некогаш жута , и не треба да имаш друг скин.
Eј ќе заборавев, Џонтра ти си најголемата петарда тука пријателе.Биди ми така.
Искрено твој,
kamikaza_skopje