Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.331
- Поени од реакции
- 38.426
Абе Византиец ти си добар момак, нема зло у тебе братко. Проблемот е шо немаш искусено прав сељачки Србенда тип на дружење со некој како мене, затоа ги глорифицираш Шерон Стоун, Орландо Блум и некои музеи од восочни фигури во Франција.
Во Швајцара си шо значи имаш пари, дојди месец дена долу да шетаме по сплавови во Белград сега летово, да те носам прво на Тања Савич да ни ја изрока Златник директ у уво. Тука ќе проработат емоциите оти знам оти ги имаш, па после тоа да се забодиме директ во Сенатор да стопиме по 1000 франака на рулетот и шише виски, па да одиме на Десингерица раперот да не мава со патика по глава.
После тоа нема да ти остане ни трошка самопоштовање, следно е само да го најдеме каде настапува Амар Гиле и да се удавиме во алкохол и допирање дно на секое поле потсетувајки се на некои стари љубови. Гушнати на цел глас ќе се дереме со чашата во рака:
Ko ce reci kraaaajjjj
Ko ce reci jaa odlaziiiim
Ko ce reciii krajjjj
Kad ovooo sve u boleest prelaziiiiii
Ma nek to budeeem jaaaa
Pa da sebee samoog okriviim
Nek to budeeem jaaaa
Sebi nikadaaa ne oprostiim.
Месец дена после ова ќе почнат да ти излегуват влакна под мишка. Најверојатно за прв пат.
Во Швајцара си шо значи имаш пари, дојди месец дена долу да шетаме по сплавови во Белград сега летово, да те носам прво на Тања Савич да ни ја изрока Златник директ у уво. Тука ќе проработат емоциите оти знам оти ги имаш, па после тоа да се забодиме директ во Сенатор да стопиме по 1000 франака на рулетот и шише виски, па да одиме на Десингерица раперот да не мава со патика по глава.
После тоа нема да ти остане ни трошка самопоштовање, следно е само да го најдеме каде настапува Амар Гиле и да се удавиме во алкохол и допирање дно на секое поле потсетувајки се на некои стари љубови. Гушнати на цел глас ќе се дереме со чашата во рака:
Ko ce reci kraaaajjjj
Ko ce reci jaa odlaziiiim
Ko ce reciii krajjjj
Kad ovooo sve u boleest prelaziiiiii
Ma nek to budeeem jaaaa
Pa da sebee samoog okriviim
Nek to budeeem jaaaa
Sebi nikadaaa ne oprostiim.
Месец дена после ова ќе почнат да ти излегуват влакна под мишка. Најверојатно за прв пат.