Кајги ме одликуваше со чин, Староседелец. Ова дека со влашки потекла или? хехехе *се кикоти шеќерното дете на Славко Јаневски. Сега на Викинзите ќе им староседелствувам овде и ќе му го тупам за колонизатори ко аутохтоната Дуа Липа и ќе им ОБЈАСНАМ ДЕКА има луѓе кој немаат право да бидат живи, само затоа што носат словенски гени.
Реално сега, без грам САРКАЗМ - продавам 10 милиони брклии Дува Липа, за 1на Ева Херцигова од Чешка или 1на Анја Рубик од Полска или една Магдалена Фрацковијак од Полска. Ако ми ги дајш сите три заедно, спремен сум цел тој наш тамошен соседен исконски народ да го качам на вселенски брод и право на друга планета, и тие мирни и ние мирни. Продавам 100 милиони Адеми за еден Левандовски. Хаштаг Картел. Хаштаг Колумбија на Европата. Хаштаг туѓ срам ме изеде. Хаштаг многу ниско АјКју. Хаштаг споени веѓи. Хаштаг ХЕЛ-бејнијанз (ако не знаевте вака им се викал клано од Лондон, еден од неколкуте каде се тргува со
книги, интелектуала, иновации, струја ...органи, оружје, курви и бело - врво на Европската Цивилизација, децата на Цар Константин).
ги клале Владе и Кано во весник
Тројца мажи од виничко нападнале жени со дрва и цевки | Кајгана (kajgana.com)
Ви имам кажано дека сестрата на еден колега од Молдавија била киднапирана, дрогирана и присилувана на оргии од таков албански клан? Дека брати ја бараше под дрво и под камен во цела Германија. Ја преместуваја од град во град бело робје. Сум ви кажал дека девојката заврши на психијатрија и дека до ден денес се треси?
Еден ден, Бог ќе ја плати вересијата. Само, рано е. Не посеал никој успех и среќа на туѓа несреќа.