Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.042
Поени од реакции
7.696
Najzaebano neshto se slikovnicite koi se nepobitni dokazi na vistinata. Bez razlika kolku se bolni ili radosni

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
Драга,

Со ова телефониве, влегуваш у вц и забораваш за што си дојдена.. :facepalm:
порано имаш само Биљана прашок у купатило и читаш состојки и начин на употреба.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.349
Поени од реакции
38.546
Драга, да им се испосерам на сите во муцката што обожаваат да кажуват спојлери.

Цел ден се договараме фудбал да гледаме, Барса конечно после 3 години игра 1/8 финале ЛШ и колку и да е мало друштвото секојпат ќе се најде еден да гледа на резултати каде што е 20тина секунди побрзо од тв. Дадоа 2 гола во рок од 3 минути, ќе беше експлозија од емоции, а батето гледаше на резултати и ни ги "украде" двата гола. Колку и да си радосен не е тоа тоа. И шо е најјако он беше иницијатор да гледаме сите заедно, цел ден труе со планови што ќе било како ќе било.

Пролив да го фати да не може од шоља да стане.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Сега од оваа страна гледам како е кога ќе ти избришат мислење а не крши никое од правилата.
Болно е... :(
Па да пробам вака. За прашакот Биљана не е битно ама смешно беше хехехе.

Кога ние дома гледаме Милан, секогаш некој има некоја апликација што е две минути пред преносот и секогаш е исто. Еј пенал за Милан.
И јас се нервирам па што ми кажуваш ќе си видам сама.
Е што ќе видиш го утнаа...

И затоа сочуствувам со сите кои имаат некој ваков во друштво, уште полошо па дома, знам која нервоза и стрес е тоа. :(

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.128
Поени од реакции
30.221
Толку опаднавме на секое ниво, национално, економски, душевно, што веќе не ми се верува дека човек како Тоше го почитуваше и сакаше цел регион, а навистина беше така.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.431
Поени од реакции
11.279
Љубовта на Тоше не беше наивна, туку тоа беше свесен избор да се шири љубезност и разбирање во свет на кој тоа очајно му треба. Тоше имаше ретка дарба за поврзување со луѓето преку неговата музика, а тоа е доказ за неговиот талент и трајната моќ на неговата уметност. Нема ден да ми помине без да слушнам нешто од него.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.349
Поени од реакции
38.546
Кеј, сите програми со порничи шо ги фаќам (преку 30) се исклучени, и стои текст дека поради почитување на празникот Рамадан содржината ќе била недостапна до 12 април.

На Мухамед на женаму у уста. :kuracc:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.405
Кајги ме одликуваше со чин, Староседелец. Ова дека со влашки потекла или? хехехе *се кикоти шеќерното дете на Славко Јаневски. Сега на Викинзите ќе им староседелствувам овде и ќе му го тупам за колонизатори ко аутохтоната Дуа Липа и ќе им ОБЈАСНАМ ДЕКА има луѓе кој немаат право да бидат живи, само затоа што носат словенски гени.

Реално сега, без грам САРКАЗМ - продавам 10 милиони брклии Дува Липа, за 1на Ева Херцигова од Чешка или 1на Анја Рубик од Полска или една Магдалена Фрацковијак од Полска. Ако ми ги дајш сите три заедно, спремен сум цел тој наш тамошен соседен исконски народ да го качам на вселенски брод и право на друга планета, и тие мирни и ние мирни. Продавам 100 милиони Адеми за еден Левандовски. Хаштаг Картел. Хаштаг Колумбија на Европата. Хаштаг туѓ срам ме изеде. Хаштаг многу ниско АјКју. Хаштаг споени веѓи. Хаштаг ХЕЛ-бејнијанз (ако не знаевте вака им се викал клано од Лондон, еден од неколкуте каде се тргува со книги, интелектуала, иновации, струја ...органи, оружје, курви и бело - врво на Европската Цивилизација, децата на Цар Константин).

ги клале Владе и Кано во весник

Тројца мажи од виничко нападнале жени со дрва и цевки | Кајгана (kajgana.com)

Ви имам кажано дека сестрата на еден колега од Молдавија била киднапирана, дрогирана и присилувана на оргии од таков албански клан? Дека брати ја бараше под дрво и под камен во цела Германија. Ја преместуваја од град во град бело робје. Сум ви кажал дека девојката заврши на психијатрија и дека до ден денес се треси?

Еден ден, Бог ќе ја плати вересијата. Само, рано е. Не посеал никој успех и среќа на туѓа несреќа.

Последно уредено:
E

enzo8

Гостин
Идам денес во трговскиот и во МекДоналдс гледам една наша што одамна ми се свиѓа. Се мислев два три пати дали да одам, а веќе јадев оринџ чикен кај кинезиве. Нема везе бе што ме боли кур, ќе идам.
И идам, си чекам ред, доаѓам и она со другарка и одма до каса зборат на македонски, и викам:
- Извини, јас не сум гладен само дојдов да се запознаеме, знам дека си од МК, се преставувам и онака се насмевнав.
Девојкава ме погледна онака само, поглед како да не и се живи, тотално лишена од секаква енергија и само ми рече:
- Ахам, добро.

Епа затоа ќе сте сами и неебани, нема везе што сум ја грд.
:kuracc:

П.С нормално, веќе не ми се свиѓа.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Е брат некој Србин да и влетал во таков муабет да видиш како ќе паднела одма, не знам што е со Македонциве а посебно овие што идат во Мекдоналдс(и самиот сум почнал таму ама има милион вакви примери како дечково) мислат дека стануваат посебен вид на човечки суштества кога почнуваат да живеат во Германија, исти курац сте и такви ќе умрете, каури во душа и во срце, тоа е тоа. Совет друже бегај што е подалеку од Македонки, освен ако веќе не си се заебал и нема кај да бегаш :D

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.042
Поени од реакции
7.696
@Kajgi
Toa vo prevod se vika Pokondirena Tikva! I za takvite samo dupenje v Gaz!

Kajgana Shop

На врв Bottom