Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Кајг,
кога се честита 8 ми Март, треба да се тагне жената на која се однесува, а не тука на сите жени биле не биле на Кајгана и демек готово завршена работа, не иде тоа така!

...вака треба,
„Среќен празник 8ми Март“ и ќе се тагнат @Ocajna, @Artemisia Vulgaris , @Patience. , @Луси , @коцка , @pozdrav eden topol , @Хоуп , @DenaM , @Darling, @Aceso, @JBTgirl , @cholismo, @fluvialflow, @shumecha.tableta ... @bijons ... горе доле толку сме женски активни кои не се кријат позади машки профил :smirce:

Член од
11 јуни 2021
Мислења
385
Поени од реакции
869
Драга,

Еднаш некој што има 3 стана и викендици во странство ми рече и кога имаш многу боли глава.
И не, не се согласувам. Подобро да ме боли глава од имање отколку од немање.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.330
Кајганеријо,

од делот на си ги исполнувам желбите што сум ги имал од мал, дојде на ред да ми се исполни нешто за кое сонував од дете. Ако се' биде во ред, на 7 април ќе го гледам Депортиво (за прв пат во животот) на домашен терен во Ла Коруња. Можеби како дете не замислував дека омилениот странски клуб ќе го гледам во живо како екипа која веќе се задомаќини во третата лига, но возбудата е подеднаква како порано.
Датумот не е одбран случајно. Пред точно 20 години, Депортиво го покоси Милан со 4-0 и обезбеди полуфинале во ЛШ.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.899
Поени од реакции
25.224
Осми март го дочекавме во домашна атмосфера, во кругот на потесното семејство и мојот пмс.
Отидов во цвеќара да купам земја за сукулентите, излегов напиздена и го испцув маж ми по пораки, оти не ми купил цвеќе, ама не ни сакам да ми купува...
По два саата шопинг и откако сама си купив цвеќе, дојдов дома и манијакално почнав да ја рибам цела куќа и да готвам паралелно.

Во некој момент, еве ти ја свекрвата на врата неповикана.

Си отиде како попарена и мојов ме прашува дали може да гејма со другар му.
„Шо ме прашуеш, не те поседувам!“
И ми ја прави: добро е, конечно научи.

Минута молк за човекот.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Кајг,
ја заборавив да ја спомнам @Darklady во групата на женски за 8ми Март, нека не ми замери, ненамерно беше, но тоа е уште една причина да таа излезе од нејзининиот модераторски двор и коментира и на други теми, ете ја изумив не ја приметив наоколу!:backa: ,
оф оф и @MAJA 345 345 , @maja-maja, @Емкаа ги изумив :smirce:

Последно уредено:

Schmetterling ʚїɞ

Ein Leben ohne dich ist wie eine Reise ohne Ziel.
Член од
14 февруари 2024
Мислења
81
Поени од реакции
178
Драга К,

оној момент кога ќе се уфилмаш лошо дека си многу јака... виртуелно.
Па ќе си самочеститаш и вброиш меѓу оние кои гордо го носат епитетот жена...
Нема појако :pos:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Screenshot 03-09-2024 14.49.40.png 5938zn.jpg

Кајг,
што нема да видиме денес на овој свет, мислев колегава се зеза нешто, викендашки се опуштил со ракииче, ама тоа навистина било место со најдолго име на свет, па да го подржам тој факт и да научиме нешто ново! (y)

52118404139_5c04857d5d_b.jpg

Член од
1 октомври 2022
Мислења
302
Поени од реакции
586
ДК
Време е да одморам малку од тебе оти мислам дека оглупев и отупев читајќи ја бијонс и византиецот.
Се гледаме во некој подобри времиња со повеќе IQ.

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.990
Поени од реакции
7.644
Kajgi,

На 7 март 2024 година овој свет засекогаш го напушти наштата легендарна Апотолова, доајен на македонската народна музика.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.990
Поени од реакции
7.644
Kajgi,
Padnav na gaz,
Na 06.03 porachano na AliExpress
Sega mi pratija Info deka utre ce mi go dostavat doma. Choveche 5 denovi od China do Deutschland.
Definitiv nov rekord. Bravo Schlitzauge

Kajgana Shop

На врв Bottom