Најважно од сè, е дека читаат. Дебакл.
Туку, шо вели Франција? Швајцарија или Швајцарија? Македонија е Руска БЕ педер. а за некое време и бугарска? (ова е традиционално руски, а не француски план/став ).
Кога француски ѕидари, си ѕидаат. Дали буквата Ѕѕ ја има во бугарија? А Џџ? Аха, мхм, ок.
Кајг,
специфичното психолошко размислување делува на секое поле, ако разлика од 25 години не се ништо посебно за уништување на една зрела младост, тогаш не е за чудење дека многу лесно може да се уништи и една нација, посебно кога не се работи за негова!
во средата гравче со колбавчиња, денеска гравче со ребро, инаку по пат и го фрлив меракот на една циганка, би и го закачил како византиецот филозофски пост во дк.
Кајг,
дај ма кажи им на камерманите, дека тие не се важни, туку новинарите се главни да пренесат брејк нјуз на лице место, се поставуваат додека снимаат сонцето директно во очи, ги оќорија, а одозгора и гримасите.
Кајг,
ете да не речеш дека не возвраќам на некој што ми дава „внимание“, ама искрено тоа не му е целта, туку индивидуата си има поинакви проблеми што не можам да се замарам со возвраќање на такво внимание, сори!
Драга Кајгана, вчера пропешачив 25 километри низ Тирана
Краен заклучок е дека сакам да одам пак, само да залади, затоа што е пеколно жешко ко у центарот на Скопје иако имаат повеќе дрва низ градот од Скопје. Нешто што највеќе ме импресионираше е една интересна статија што ми ја прати другарче преку месинџер:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.