Нов Аватар. Збогум Афлито, it was fun having you.
Балдвин IV - познат и како Лепрозниот Крал. Бил Француски Лав кој се решил да го спаси Кралството на Израел од канџите на се тоа што ги опкружува таму. Со себе понел Армија од Темплари. Носел Сребрена Маска, затоа што за неговиот краток живот боледувал од тешка средновековна болест - Лепра. Се сметало дека само со допир на кожата, истата ќе го зафати и тој што ја допира. Има Манускрипти во кои лепрозни луѓе стојат пред портите на средновековни утврдени градови, но никој не им отвара.
Балдвин IV - remember that even when those who move you be Kings, or men of power, your soul is in your keeping alone. When you stand before God, you cannot say, "But I was told by others to do thus." Or that, "Virtue was not convenient at the time." This will not suffice.
И Унгарецот Мартон Тсокас беше скрос внесен in the role. Пофалби.
Евидентно е, пак го гледав
Кралство на Рајот, кога
@Darling би знаела како сум опседнат со Книгата на Даниел (ова е нов левел на крејз, ај адмит ит мајселф) и Јудеја, добро би ме исплескала. Ама со надворешниот дел од дланката би ме шлакала, инаку полна прстења и уште појче камења - топаз, цитрин, турмалин, оникс, сафир, рубин. Ко една учителка во ОУ Рампо Лефката - Прилеп шо делше воспитни, да бола, содрани со крв образите на палавите 2ро одделенци.