Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
4 август 2018
Мислења
1.532
Поени од реакции
3.296
Драгаа...
Луѓето кои мислат само да напунат стомак и тоа им е животен приоритет на исто ниво се со милениците кои ги чуваат дома,по двор или оние кои се шетаат по улици во чопори...Ја за разлика од нив гледам духовно да се напунам и да ги задоволам моите потреби а за стомакот после што останува као секундарна работа...

D

dobramuzika

Гостин
повторно сменив работно место, no more втори и трети смени! повторно слободни викенди, како минатиот така и овој викенд има најави за дожд, океј, дремам по дома, јутјуб, that was epic, jay rock... се чека 12 саатот, во пабот донеле лондон портер па ќе одам да го сефтосам, but first сукано, хаштаг една е мајка. :love:

Член од
13 април 2021
Мислења
3.427
Поени од реакции
11.263
Рекламава иде вака...

По повод 8-ми март денот на жената, сите машини за перење садови се на намаление. Жените заслужуваат внимание секој ден. :facepalm:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.404
Како и во сите други, така и во мене, некош има многу љубов и емпатија и разбирање, а некош зло и празнина.

Периодов еден од Албанија толку се натегаше на политички теми со мене во Вонунг Гемајшафтов, и покрај то шо јас едвај разговарам со него. Конверзациите ги водеше 90% сам со себе. Алзо, монолог со сопствени прашања и одговори. Тепа бош муабет и спрема нови прашања, а јас пишувам на телефон без да му се испулам. Pretty sick, I'd say. А јас немам намера да му се правдам на некој за лицето на мојата татковина, сакала била про Руска, про Америчка или про Вонземска (или про Византиска и Се'вселенска) - моја си е, не твоја, ти гледај си својата.

Ама, во мене се разбуди Viserys Targaryen (само со јаглен црна коса), имав crave за македонска скара, стриктно од свинско, па отидов в'кујна. Па на лаутшпрехер ја кладов Светлана Ражњатович со Црвено, 2000та.
Ме погоди јако, ко рече алфава - ако ти се допадам, сутра чеш од муке пучи, што о место полјупца рекао си - возим те кучи. Решив дека нејзината raspy, цигарета rock зарипната глазба треба да ја осети цел Вонунг и сите станари, во цела нејзина слава, па ја попуштив до 100%. На Инстаграм постирав Грчки Цркви.
Влегува в'кујна политикологов + (и јас сум) А1 експерт, ме гледа заматено. Сети дека готвам свинско па му ја кидна. Не мислам дека уште еднаш че се осмели да ме труја со политика.
Автоматски споено мислење:

Значи, скини ми се с'курца или во превод, I won't. Not. Fuck you. The fuck up. Period.
.!.

Последно уредено:
Член од
5 март 2022
Мислења
103
Поени од реакции
175

Литар вина миа бела сињорина
ватру газим само да те мазим!
Главу губим као некад да те љубим
Литар винааа миааа белааа сињоринааа
Литар винааа миааа белааа сињоринааа

Последно уредено:
Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
draga kajgana sakam javno da i se izvinam na bijons
stvarno izvini go mislam toa.
Автоматски споено мислење:

draga kajgana sakam javno da i se izvinam na bijons
stvarno izvini go mislam toa.
i vo sklop na praznikot da mi prosti normalno :)

Ф

Флеш

Гостин
Драга

Да си земал одговорност да чуваш папагал е еднакво исто како да чуваш жена и да ти грака цел ден ....

1646660224489.png

Член од
5 март 2022
Мислења
103
Поени од реакции
175
Vie što ste svinji debeli od po 100 kila I sakate da oslabnete - jas go imam lekot be prasinja. Ja vadiš gore levo šeskata, dole desno petkata i rešen problem be svinjčinja. Odi jadi posle da te vidam.Ama nee... sakate da gi punite toa škembinjata vie, svinjički edni debeli.

Последно уредено:
Член од
15 август 2021
Мислења
115
Поени од реакции
384
Замисли, ти бараат совет, кажуваш од искуство и те прават луд или во превод - дај ми совет ама да е тоа што сакам да го слушнам".
Не се тие криви, јас сум за ќотек.:rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom