Драга Кајгана (виртуелен дневник)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Забудалих се че учам програмски јазик Пајтон. Па симнав едно 58 курсеви од торент Удему Курсера кур се тресе. Почни еден, па друг, трет умо шашма. И последно кодинг фор кидс тој индиецо две недели ме тера да вежбам програмски јазик Скреч и си редам коцки така и го научив преку пракса. Префрлих се на Пајтон пред некоја ден појче смисла ми има. После него оди Хатемел Цеесес, Вордпрес и Ардуино роботикс електрисити. Ова индиецов има мнооогу лош англиски, видеата му се катастрофа, го мрдав лаптопов за да прочитам шо пишува на то скреч коцките :pos::pos::pos::pos:, бледа слика блед монитор. Ама знае да објасни бре ко на дете :icon_lol:. Па да видам до крајов на месецов шо кур че обричам.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Малиот Хазбула ми го продолжува животот кога му ги гледам видеата, најинтересен лик во последениот период во светски рамки.

Ф

Флеш

Гостин
Фино лепо искачаш од работа. Ти се јавува регионален,абе слушај,колешката даде отказ,може да изработиш уше два саата,дур најдам чоек ?! Ок ....поминува време, абе чоек неам,терај дупла смена ако можеш те молам,ќе ти платам дупла дневница. Ама имам слушај лоша вест ... И за утре ќе ми требаш те молам навистина.
И Четврток/петок ќе ги работиме нормално и неделите донесено е на состанок дека не важи за наша бранша според Министерството ....

Ма иди еби се , си идам ја . Ми прекипе веќе.

Досеа 10 повика пропуштени да се вратам назад.

Јако чуство на НЕ кое ретко кажувам .... Ти ебам шефови.

Златен Февруари чекам аххххх за договорот .....

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
Кај,
никогаш немислев дека ќе имам толку преоптеретен крај на година. Станата сум неподнослив воркохолик (проверував емаил неколку минути по почетокот на Нова година), чуствувам дека за некое време ќе се потроши фитиљот и ќе експлодирам. Не разбирам како дојде до ова.
Денес си купив планер со многу простор за разни активности. Се надевам и навистина посакувам годинава да ми биде исполнета и со други работи кои не се поврзани со работа и студирање.
Meanwhile, I will live this here:

D

dobramuzika

Гостин
тома нема да го гледам и сто евра ако ми понудат.

пијам пиво, јадам чипс и се мислам колку фиски (ластици) заслужива тираел.

абе, кога ќе размислам тираел веќе е казнет, само отворете во темата како звучи денов и се ќе ви стане јасно, објавува буба корели, јала брат. :( ви велам јас, веќе е казнет.

Член од
25 март 2019
Мислења
59
Поени од реакции
216
Драга Кајгана,
Денес бев наградена со трофејот „Зависник“, Со 30 мислења во речиси 3 години. Или просечно, нешто повеќе од 10 мислења годишно.
Со вакво лудо темпо, единствен позависник од мене може да е членот со ник Правосмукалка. :D

Член од
30 декември 2021
Мислења
93
Поени од реакции
180
Дозволено е вечер оган да се пали? Оти лани некои луѓе гаснеа, бркаа, и пишеа казни доколку видеа или некој пријавеше, куќа му горела со се нив во неа и на едните и на другите.

Член од
4 август 2018
Мислења
1.571
Поени од реакции
3.366
Драга..Колку само напор и труд му е потребно да вложи нормален човек во оваа време за да остане нормален,каква борба е тоа со самиот себеси само тој знае...

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.671
Го хакнав Дизни :) ебав мајката сега марвел и стар ворс!

Kajgana Shop

На врв Bottom