Драга,
Денес ме мачи мислата, дали сум мазохиста ако to put it sort of indirectly ценам жени шо шефуваат?
Шефицава на работа е шефица во секоја смисла на зборот. Кога се качува на оддел сето останато од страна на персонал трча ко стампедо и се крија во која и да е соба, ќош, саксија, фриждер, шкаф, вц.
Денес едно кутро девојче ја беше почнало паузата во 9 часот. Стандардното правило вели - паузата трае од 8 или од 8.30 - мора да трае 30 минути и да е на потегот од 8 до 9, надвор од таа временска рамка не, безразлика колку сте биле зафатени пред тоа и не сте можеле да седните на пауза.
Го фати девојчево кај што прави пауза од 9. Се вртиме со една колешка да видиме дали стварно ќе ја скорни од пауза - се слушаше мрморње од врата, ама за чудо и се смилува.
Иди на кај мене - византиецу ти имаш оваа и претходната недела прекувремено часови. Денес да си заминиш 40 минути минимум порано. Ќе разговарам и со други колеги за да се уверат дека си заминал на време.
Додека се околу мене веќе се беше разбегало, јас ја гледам во очи и си велам, spank me mom.