Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Reptilian

веган хејтер
Член од
15 мај 2021
Мислења
130
Поени од реакции
211
Дк многу сум радосен за поразов. Силно навивав за македонија да изгуби, не можам да опишам колку ми е мило што изгуби. Толку многу ме преплавија емоции, солзи радосници ми течат река прават се поплавив дома.
 

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.629
Поени од реакции
2.071
Како викна комшика од памет ме извади, прво помисли па муж гу тепа. А оно жена се радувала на гол против Австрију. Џабе станува да га зему телефон да врту у полицију. :facepalm:
 
Член од
7 јули 2013
Мислења
1.462
Поени од реакции
9.180
ДК,

Фрустрациите и комплексите се многу заебана работа. Со оглед на тоа дека за некои мизерни особи и тешки noliferi тешко е да се соочат со тоа во реалниот живот, својата мизерија ја истураат тука на форумов. За нив тоа е најголемиот успех во нивниот празен живот, да спамаат на форумов. За жалење се.
 
Член од
16 март 2019
Мислења
3.132
Поени од реакции
4.945
Dk

Ne e ubavo covek koga e sreken na tugata nesreka bez razlika na pripadnost i pol sekoj treba da se raduva sto e makedonija na evropsko sepak makedonija ni e zaednicki dom na site nacii koj sto ziveat ovde

A za porazot iskreno mi e krivo no da ne gubime nadez imame uste 2 utakmici i treba da se dokazeme i pokazeme
Napred MAKEDONIJA
 

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.256
Поени од реакции
1.966
Само затоа што некој не трпи однесување на навивачи,не значи дека се радува за пораз.Едноставно,не му/ѝ е гајле.
Не се потресуваат сите за пораз на спортски натпревар.Не сакаат сите спорт.
Има побитни нешта во животот.
 
Член од
13 април 2021
Мислења
3.137
Поени од реакции
10.494
Ја искочив на тераса додека траеше фудбалот и надвор беше ко да има полициски час! Сите си навивале за црвено жолтите.

Инаку супер беа дечките. Борбено, пожртвувано и храбро. Можеби малку стегнато да, ама стварно немам замерки. Мислам дека во поглед на квалитетот на играта беа нашите подобри, а и имаа доста повеќе шанси за убави погодоци. Сепак, на крај не се бројат шансите туку погодоците. Како и да е, немам некои преголеми очекувања за пласман, чисто онака убаво ми е да гледам и да навивам за нашата репрезентација. А и да го читам тестостеронот низ темиве за европско на форумов! Има многу интересни забелешки и вицкасти досетки и често пати знаат да ми го разубават денот онака позитивно.

И ништо не е загубено нели, тек смо почели... :)
 
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.587
Овие денови се чудев кога некој ќе ми речеше дека не го интересира европското и дека нема да ги гледа нашите.

Ама денес скролам низ ФБ и видов дека се играло и финале на ЛШ во ракомет. Немав појма искрено... И ми текна дека тие што пратат ракомет може и мене ми се чуделе кога имало големо ракометно првенство а јас сум бил незаинтересиран. Така да секој си има свој интерес и нема замерки за тоа.
 

Staufer

Вардар - Егеј - Пирин: Македонија!
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.198
Поени од реакции
21.348
Драга, на секој турнир каде учествува Македонската репрезентација се појавуваат повеќе тренери од што има играчи. И после пораз вакви такви онакви. Све испод титула да ти било разочарување. За мене секоја партија на Македонците во турниров е успех и играчите после тешкиот пат заслужија секоја поддршка па и да изгубат. Ај уште некој ден па ќе изчезнат 90% од тренериве толку брзо колку што се појавиле.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom