Ок.
Сфаќам ја дека не ни треба вакцина за ковид за да добиеме чип као што сакаат да ни прикажат ретко глупите изманипулирани северно фиромјани и слични на нив балканци закржлавени плус уште неколку белосветски глуперди ширум планетава Земја.
Нели, знаеме дека гугл и фејсбук не прислушкуваат и за се што бараш, праиш муабет и слично на интернет тоа после некое време магично ти се појавува на фејсбук на почетна. На почетокот ми беше многу чудно ама сеа ми е интересно и некако знам што ќе следи за некое време. Нема врска, да не беше тоа немаше да си купам парекселанс машинка за бричење, чизми, алки, и дуксер Пики Блајндерс кој после едно перење остана само дуксер.
Пред некое време, така рандом ко и секој ден си скролам на фејсбук и почнав се почесто да ја забележувам Кајли Миног на почетна. Што мајка бара бе оваа си викам, коа ја неам заследено, лајкнато, ниту пак некогаш нешто посебно сум ја слушал, воопшто не сум ја слушал да бидам искрен. Глеам suggested for you, доообро. И така некое време јас и Кајли се дружиме константно што дури и ми се засвиѓа па ја почастив со еден лајк на фан пејџот. Ааааајде Кајличка велкам ту д клаб. Секој ден, дневна доза Кајли Миног на почетна во разно разни изданија.
Курва глупава!!! Што би рекла една шабанска песна, во моментов не ми текнува како се вика и кој ја пее, само еден стих ми текна, zavede me i nestade. Овца. А стварно добра милфица е, убава жена, плава со плави очи, профи, баш као што сакам јас. Али јеби га. Нема да го добиеш задоволството наречено гугл срч Кајли Миног. Кој те ебе, ако ми се појавиш сега откако те спомнав 60 пати тука има да добиеш еден категоричен и дрзок анлајк. Не постоиш веќе за мене.
Поминаа деновите, јас изгледав Фарго задња сезона, ја побарав Џеси Бакли на социјалните мрежи, арно ама џинџерот нема ниеден профил па така најдов еден добар фан пејџ на фб и сеа со нејзе си се дружиме секој ден. Убава девојка, уште подобра актерка. За Људмила од Чернобил зборам.
Џеси уште е тука како и Ања Тејлор Џои после Дамскиот ГаНбиД.
Од пред некој ден, ново лице. пф, ни помалку ни повеќе, Сигурни Вивер.
Аман. Од каде оваа, нит ја знам нит ја познавам нешто посебно. Сигурни факинг Вивер. Ниеден филм и немам изгледано, или барем не се сеќавам. Не сум ни имал интернет контакт со нешто близу неа.
Сигурни Вивер, од млади денови, со виткана пуцвал коса... џабе, не ми се свиѓа. A да бидам искрен, посебно ми се свиѓаат бушави девојки.
Не мораше баш Сигурни Вивер да биде таа избраната. Можеше да ти текне на Мери Мастрантонио ти проклет фејсбуку. Или на Деми Мур.
Сигурни Вивер бе. Интересно име морам да признаам. Сигурни Вивер. Сигурни Вивер. Сигурни Вивер. Сигурни Вивер. Сигурни Вивер. хехе. Сигурни Вивер.
2 јануари а веќе го имате прочитано најглупото користење на букви. Ви честитам.
Среќна нова година.