Драга Кајгана (виртуелен дневник)

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.377
Поени од реакции
3.178
ДК,

...Целиот пероид од ова коронава го поминав без маска...од петокот морало задолжително бидејќи казните за фирмиве ќе биле толку и толку евра...
----------------------------------------------------------
Имаше еден цртaн филм со две мечиња мислам и едното на другото му вели " Унка (едното така се викаше) па, ти имаш две глави"...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Никад не сум се чувствувал толку незаштитено...
-----------------------------------------------------------------------------
Страв ми е'...
------------------------------------------------------
То е.

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Кога ќе ги видам снимките од времето кога сум бил помал ми доаѓа да се ликвидирам. И тоа на ваков начин:

funny-gifs-fat-kids-shouldnt-bet-allowed-to-go-on-slides.gif

А најголем срам ме јаде кога ќе видам како ме облекувале. Тогаш ваква ми е реакцијата:

BFyTy9.gif

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сабајле само ја и Мрме селекторон на трчање ама ок е, може овие опструираниве атлети искачаат малце покасно :icon_lol:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.993
Поени од реакции
74.136
Татко ми е легенда.
Му купуваш нови маици, поло маици, некои маички со крагња, обични со апликација, он ги фрла некаде и секојдневно ги носи твоите маици што си ги добил на Кенгур 2000 или во проектот "Ние народот, проект граѓанин 2003"...
Растргани, излижани, расшкембавени...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не ми треба плакети признанија, ленти појаси, сликање за на фејсбук, сакам само добро да се збориме да ја измешаме потта, знам чукнат сум малку во глава ама тоа е :icon_lol:.

Ми вика фабриката не работи, не работи ама јас одам на работа, мора да има стражарска служба. Со дуќанот нема од каде роба да сум земал, се снаоѓам велам (дваесет години фамилијарен бизнис имам за три сезони блузи, маици, крпи, пижами,тренерки чаршави,ќебиња итн...). Со љубовниот живот како, велам има и за клецање (тука искрено зариба работава, ама не сум пичка да кукам да се жалам :icon_lol:)...

T

Torchyrus

Гостин
Драга Кајгана.
Морам и тука да ја споделам фотографијава затоа што ми буди многу чувства.
Ова е можеби најдобриот момент што го имам фатено до сега. И дефинитивно моја омилена фотографија. Да почне да се опишува можеби и нема да има крај. Фатено е преку задна врата на градски автобус на партизанска некаде кај симпо. Стоев позади, автобусот застана веројатно заради возило кое стоеше пред него и детево се појави пред мене. Среќа реагирав брзо уклучив камера и го фотнав, а во истиот момент автобусот тргна. Немав претстава како успеав да издејствувам така навремено.
Одприлика е пред 3год. ја најдов во стариот пц, а скоро и да ја имав заборавено. Квалитетот е слаб, но сепак се е доволно добро доловливо.

received_246046789835992~2.jpeg

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Стариот келав е светски познат тренер, има вештачки колк и операција на колено, младиот е светски шампион кој што учи од него. Силата е на 0.5 проценти се е техника. Магичен танц и симулација на борба за живот и смрт.

Член од
16 ноември 2019
Мислења
185
Поени од реакции
840
Драга,
29 април
Светски ден на танцот
Screenshot_20200429-224809~2.png
Празникот на секој љубител и изведувач на танцот. Денот кога сите од цел свет се здружуваат, ги полнат салите и театрите, и овој ден го прославуваат, се разбира, со танц. Оваа година, за жал нигде во светот не се прослави овој ден на сцена. Сите сме затворени дома и се справуваме со пандемијата, и во најмалиот простор, пробуваме да се одржиме во форма. Screenshot_20200401-194344~2.png
Преку видеа, цел свет пробува да го врати расположението кај луѓето, и да го прослави овој ден

86e5cc2e8a0dd324516f3300f88907ae.jpg
Во целиов овој период во карантин, мислам дека никогаш не ми било тешко како денес.

Kajgana Shop

На врв Bottom