Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.342
Драга,

Напорен ден, надвор врне истура веќе втор ден и на времево му е преку такво од карантинов и коронава...
На работа само едукација до едукација како да останеме заштитени, како да си одиме дома, како да ги заштитиме домашните од вирусов...
Ладно камен во гаража, јас соблакам униформа и во бањарка гит под туш со N95 на мене...
П.с. Си прашав денес дали може секс умеѓувреме, ми рекоа ^yes,use condoms and no kissing.
Може па и бакшиш да ми остави на крај..

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Ди Кеј....

Абе многу малку фраери имало кај тебе тука.... буквално на прсти се броеле....

:coffee:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Секоја година мајка му и татко му му го купуваат најновиот телефон на договор и рати од т-мобиле и сметката му ја плаќаат. Земал пишува за 5г и зрачење, сега кога ќе ја направат новата генерација телефони што поддржува 5г технологија и кога ќе му го купат телефонот а многу многу не се разбира во технологија, ќе му го акнам од глава и ќе му кажам 'брат не се лути те спасив од рак'...

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајг,

одамна не сум имал вака лош роденден како денес. Ако може пример од сеа натаму да го скокаме денов секоја година пошо шокојкур ќе славам роденден ако ова се дешава.
Барем алкохол има дома да се доистрае до крај на денов.

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Да ми кажеше некој претходно дека овој период од годината ќе седам дома и ќе гледам архивски снимки од фудбалските натпревари ќе му речев да оди да се лечи. Ама изгледа јас сум пациентот на крајот од муабетот . :eek:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
https://fokus.mk/nekogash-ugledna-profesorka-na-shtipskata-gimnazija-a-denes-e-prepushtena-na-sebe-se-bara-pomosh-od-institutsiite/

Обично не ме погодуваат многу вакви стории, ама само сликите од станот доволно кажуваат без да се чита текстот, дека џабе е животот и се што си бил или си направил, ако вака отидеш со умот, после веќе е грев да живееш, а уште пожално е што нема спас од ваква болест, ако умот решил да ти откаже послушност, треба само да се молиш дека нешто друго ќе те утепа попрво пред да се претвориш во гротескна деформирана слика на самиот себе.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.342
Драга,

Тестирање у понеделник рекоа..
До тогаш без кисинг, ќе пишам дали сум ОК.

п.с. Фала на сите за честитките:pipi:

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Има еден месец кој го мразам во кој пред неколку години се тргна во непосакувана насока. Постои едно чувство на емоционална празнина, која не може да се објасни единствено може да се почувствува.

83150951_2681668261948939_8676211963761524736_n.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom