Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
FB_IMG_1584781688294.jpg

Еве шо било работата :D
И не е од наш човек ова од некој шваба е.

За време на вирусов а поготово кога ни дојде пред портите, слушнав милион теории и тоа не у стил како предпоставки туку ти го кажуваат тоа како да се 100% сигурни во тоа што го зборат.Сите се стручни за се и се разбираат а како народ не се мрднале од место 30 години со толку многу стручњаци.

На крајот ок си е да имаш некое твое лично видување и мислење и самиот имам свое за оваа криза но не мораш да го кажуваш јавно како да навистина ти си бил таму кога се случувала одлуката или пак си некој фактор што ќе го смени тоа.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.334
Кајг,
во последно време без веза читам, тоа на ТВ пишува „ Се затвори пазарот во Шуто Оризари“, а јас читам „ Се затвори театарот во Шуто Оризари“ и коментирам сама со себе овие гинеколошка ординација немаат, театар имаат и потоа ја догледувам снимката и од театар трага нема, тоа расфрлени гајби, скапани производи...леле уште се смеам самата со себе!:pos:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.797
Сериозно форумов со оваков намален капацитет на број на луѓе може фали на масовност ама удрено е на квалитет(или барем навикнав да прерипувам мислења кои се лоши).
За ковид темава ставив мислење, дечко еден ме корегираше, не така вака, не е воа вака така е, и сериозно многу почитувам кога некој знае како е, ќе седне ќе напише и ќе те корегира, ни пцуење, ни урлање ни вреѓање.

Гледам телевизија, може 5-6 години не сум гледал вести, ама пошто сеа нема што да се прави, неќна гледав 18ти март, имаше прилог за во шутка како се справуваат.

на 1.37 почнува забавата.
Не се плашите од корона вирусот?
Да се плашиме? Па еднаш се умира шо има да се плашиме? :pos: :pos: :pos:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.334
Кајг,
примети дека Нет_ов е спор како стојко спаднат на пола ерекција? сите дома пред Нет наместо да најдат друга занимација пролет је ебаго, имаме сега пандемија коронавирус - глобална потрошувачка на Нет за цели 50 % има препорака дури да не се гледаат филмови!
ај ај ај ќе се вратиме многу години назад кога под хипноза го гледавме тоа кругче лоадинг, лоадинг, лоадин, додека се отвори некоја страна... шу ќе прајме сеа, аааа? :kafence:

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Дојде и тоа време и јас како Пантиќ почнав да јадам маргарин ,, Добро јутро" во 19 часот. :pos:

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.389
Поени од реакции
5.747
Си викав што убаво ќе си ги поминам последниве средношколски денови, гледајќи по околностиве испаѓа дека јас веќе сум ги минал... :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom