Солзи сами капат прости ми.
До каде со овој памет? После министерот за здраство не чини,државата,владата, здравството итн..
Се собрале 100луѓе на два метри квадратни. Тука не дај боже да има некој позитивен на вирусов...
Бев во банка да платам нешто и на службеничката на телефон и се јавува мајка и и вика дека поштарот и кажал дека снемувало шекер, брашно и сол, дека ке ги затворат продавниците и дека криеле мртви од вирусов. Нас нема да не убијат ни вируси, ни глоаблно затоплување, ни загадувањето. Нас ке не убие глупавоста, егоизмот и злобата...
Sport na tv nema udrete na turski filmovi.Drugo nema igranje kocka nema pijancenje po kafani a tamam mislev da idam do Bigorski ama ete gospod me pogleda
Епидемијата и нејзиното несекојдневно чуство како врв на горчината од низата ситни лоши одлуки кои прилично влијаат на работите, онака чисто се прашувам колку е рекорд на лоши одлуки во низа донесени од еден човек?!
Диар Кејген. Коа ти спомнав да не задеси земјотрес у стилу тисуќу девесто жесездесет треќе ти ми се наљути и ме банира на две недели. Се прашувам која смрт е побезболна? Земјотресеќна или моркоронова? Ма нема везе. Ја само лупетам будалаштини у 4 саат поноќи прије него што почне да ми делује ночна терапија. Али ипак македонската вуна е високо квалитетна. Буенос ночас.
Веќе се осеќам истрошено од муабети со луѓе само за корона. Сегде само за тоа се збори. Нормално дека сите се чуствуваме вознемирено но мора да се има граница, ќе не удри по здравје. Мерките сите ги знаеме, јас ги применувам, друго немам што да направам.
Денеска одлучив психички да се одморам од таа тема зошто веќе се чуствувам отруен.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.