Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.672
Поени од реакции
4.153

1584022004375.png

Солзи сами капат прости ми.
До каде со овој памет? После министерот за здраство не чини,државата,владата, здравството итн..
Се собрале 100луѓе на два метри квадратни. Тука не дај боже да има некој позитивен на вирусов...

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.801
Поени од реакции
17.345
Бев во банка да платам нешто и на службеничката на телефон и се јавува мајка и и вика дека поштарот и кажал дека снемувало шекер, брашно и сол, дека ке ги затворат продавниците и дека криеле мртви од вирусов. Нас нема да не убијат ни вируси, ни глоаблно затоплување, ни загадувањето. Нас ке не убие глупавоста, егоизмот и злобата...

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.073
Епидемијата и нејзиното несекојдневно чуство како врв на горчината од низата ситни лоши одлуки кои прилично влијаат на работите, онака чисто се прашувам колку е рекорд на лоши одлуки во низа донесени од еден човек?!

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.438
Поени од реакции
17.830
“… O heavens!
If you do love old men, if your sweet sway
Show obedience, if you yourselves are old,
Make it your cause. Send down, and take my part!”

Дали времето е единствена валута со која се купува поетската правда?

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Диар Кејген. Коа ти спомнав да не задеси земјотрес у стилу тисуќу девесто жесездесет треќе ти ми се наљути и ме банира на две недели. Се прашувам која смрт е побезболна? Земјотресеќна или моркоронова? Ма нема везе. Ја само лупетам будалаштини у 4 саат поноќи прије него што почне да ми делује ночна терапија. Али ипак македонската вуна е високо квалитетна. Буенос ночас.

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.013
Веќе се осеќам истрошено од муабети со луѓе само за корона. Сегде само за тоа се збори. Нормално дека сите се чуствуваме вознемирено но мора да се има граница, ќе не удри по здравје. Мерките сите ги знаеме, јас ги применувам, друго немам што да направам.
Денеска одлучив психички да се одморам од таа тема зошто веќе се чуствувам отруен.

Kajgana Shop

На врв Bottom