Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.758
Поени од реакции
35.649
Кајгич :love:

Знаеш ли дека само мајките ја имаат таа способност да го најдат она онаквоно, ондека шо е :confused:

Јас понеделнички на работно место

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.128
Поени од реакции
75.068
Македонците на интернет:

Коментар на видеото од песната што ќе ја праќаме на Евровизија.
ANOTHER YEAR, ANOTHER BOP FROM FYR MACEDONIA! Love the Caribbean then Techno dance sound Hope it’s not an underrated bop like last year! 12 Points From The UK

Коментари под истото:
1.MattDominates hey gay dude..we are Macedonia

2.ukraina is russia

UKRAINA IS RUSSIA... Нема врска што UK во коментаров на енглезов асоцира на United Kingdom.
Џабе учиме секакви срања во географија, кога основни работи не знаеме.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Ја посакувам смиреноста која ја поседува Jordan Peterson.Секако секој би ја посакувал мудроста што ја носи во себе и е неверојатна патем но Смиреноста е перфекција.На страна муабетот дека интернетот е преплавен со него и тн.

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
7.189
And did you get what
you wanted from this life, even so?
I did.
And what did you want?
To call myself beloved, to feel myself
Beloved on the earth.
Raymond Carver

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.969
Поени од реакции
18.153
ДК во Шведска почнаа да им го намалуваат работното време на луѓето на шест часа, притоа давајќи им иста плата, овде некои газди со тешко срце им даваат плата на работниците, а не пак за намалено работно време да им дадат иста плата

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.325
Поени од реакции
17.790
Драга, а бе напнав со соновиве ама... што да правам. :ROFLMAO:
По точно шетстипат го сонувам истиот лав. Ми рекол нема никаква корист од тебе, јас тебе ќе те изедам. Јас цела преплашена, не знам на која страна да бегам, одам на тераса, го заклучувам комарникот (после ми текнува дека лавот лесно може да ја откине мрежата), во меѓувреме лавот ме бара низ цел стан и мајка ми му се дере: - Доста правиш отвори/затвори со вратите, ми ги раскрцка и промаја бие. Јас во тој момент, сум го земала лаптопот со мене, свесна дека ќе умрам и сум почнала да бришам историја од пребарувачите, зачувани пасворди од социјални мрежи, све тоа, да не се види што сум гледала. :pos: Кога се разбудив, уште ми беше страв од лавот. :unsure:

И после зошто не сакам веќе да одам во зоолошка? За ќеиф. :ROFLMAO:
Иначе ја арна, го скршив по грешка чадорот и така во одење го поправав, не гледав баш кај одам, се утепав на прав пат. Ај барем не е снег, дожд е. :ROFLMAO:
Ај, чао. :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.188
Поени од реакции
18.264

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Ти текнува она кога бевме дете, си тргаш 1, 2, 5 денари во чаша во функција на касичка и се радуваш (10, 20 и повеќе денари се премија) и на крај си ги пакуваш во лист хартија и ги носиш во маркетот блиску тебе за да ти ги укрупнат? И на крај си носиш 100, 200 денари дома и пак ги ставаш во чашката и си ги чуваш со цел во иднина да си купиш нешто, во крајна замисла за детски цели да купиш кола или куќа кога ќе пораснеш:ROFLMAO: Сега тргаш 300 денари во чашката, а веќе утре ги земаш зошто ти фалат пари за да купиш нешто:D

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
Ако не се внимателни да вратат на услугата не заслужуваат пак да им направиш услуга, со невнимателноста да вратат на првата услуга веќе покажаа дека немaат почит спрема тебе

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom