Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.474
Поени од реакции
4.628
Драга, излегувам денес на паркинг кај мене и го гледам ова :
upload_2018-2-1_16-33-45.png
Е сега на прв поглед нема ништо чудно нели, автомобил така троа поголем паркиран , а на метро од него маж и жена Роми собираат шишиња за да сврзат крај со крај. Се тоа беше супер, се додека тие истите не го отворија багажникот од колава и внатре имаше шишиња еден куп, си ги ставија шишињата што ги собраа, си влегоа во колата и си продолжија. Останав зачуден и се уште не можам да си поверувам дали беше скриена камера или украдена колава. А ако е нивна и собираат шишиња алал да им е :D Луѓе со 200 евра плата се возат едвај со автобус за до работа, а они со Renault Escape собираат пластични шишиња. Јас па студент, ем без пари, ем без кола. :toe:

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Да беше совесен у прв план немаше ни да ја згази

Elizabeta Mihajlovska Na sekogo moze da nu se sluci...za respekt e gestot,Bravo,kamo da se site luge vaka sovesni!
Управувај
Ми се допаѓа · Одговори · 32 мин.

Sanja Stefanovska на секој може тоа да се деси. тоа имам да кажам.
поздрав

Na sekoj moze da mu se desi heheeh Sepak prizna deka ubi 86 lugje bravo za gestot kamo site vaka da bea pravedni i cesni tolku imam da kazam pozdrav

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Тајлер е луд за сите пари, ама во право е :icon_lol:.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
Draga zasto gi zapltkuvam rabotite na najlosh mozen nacin
znaci moram da gi zapletkam taka so edvaj ke gi opraaam

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Такви се, сакаат да патиш, да се сожалувате, да бидеш ништо, да не си поуспешен од нив. Чим успееш нешто си им згрешил и те мразат. Ако, од денес никој не ми треба кој не ме почитува, само знам дека главата горе и секогаш со насмевка на лицето ќе шетам. Шири позитивна енергија, тоа ги уништува негативните луѓе!:)

Kajgana Shop

На врв Bottom