Драга Кајгана (виртуелен дневник)

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Свети Наум стално си земат жртва на овај ден. Не памтам последниве 10-15 години на овај ден некој да не е удаен во езерово....Нека почиват во мир детето шо се удај.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.957
Поени од реакции
25.512
Одам кај физиотерапевт да ме опрај, не знае што ми е. Нормално, никој не ми даде упат за подетална проверка. Вика: а да земеш да медитираш и сама да откриеш од каде потекнува проблемот?
Кокошко, да сакав совети од надри лекари, ќе отидев кај бајачка!

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Се спремаш да одиш некаде каде мислиш дека нема да успееш, ти се вртат цревата од страв, почнува да ти се гади, мислиш шеќерот ти паѓа од што се подтресуваш и мислиш ти се врти. На крајот стигаш на местото и сфаќаш дека за џабе биле толку немири. Некогаш се поминува подобро отколку што очекуваш.

Иначе многу ме нервираат богативе луѓе кога ќе ме прашаат ,,Каде на одмор и кога планираш да одиш на одмор?". Не сфаќаат изгледа дека сите немаат пари како нив и дека сите не земаат одмор кога сакаат како нив:cautious::вонзем:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.571
Поени од реакции
4.560
Споредбата медитација и бајачки <3

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
А ако победеа колку професионални одбојкари ќе имаше меѓу граѓаните ?
Или некои што во некој дел од својот живот тренирале или ја сакале одбојката ?
Или па некои што ги „знаат“ сите правила на одбојката и шо глеале одбојка уште пред ние да сме се роделе ?

L

Löwe

Гостин
У реду е со одбојкариве полека, јаката лига ја играа, и успеаа да се посерат во финалето каде важеа за фаворити. Да не треба пречеци како на Вардар да им се прави?

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.957
Поени од реакции
25.512
Она кога си неспособен сам да се браниш, па ги праќаш другарчињата да се задеваат. <3

Член од
8 јули 2015
Мислења
181
Поени од реакции
593
Животов ќе ми беше 100пати поубав ако еднаш барем се ставев себеси на прво место.
Онака баш ич да не ми гајле за другите, мене да ми е убаво само. Да можам да ставам слушалки, да пуштам музика и да си кулирам.:cool:
Некад добро сум ги проценувала луѓето али се тоа џабе кога на крајот ја сум таа што била повредена. :tapp:
Немој оној лошо да се чувствува поради мене, немој да се налути, немој ова немој она... а нив мува не ги лази како ти е тебе.

Јули никад не сум го сакала. Увек ми е таков тажен, ме потсетува на изгубени луѓе, на неубави случки, пропуштени шанси, неостварени соништа, на места на кои никад нејќам да се вратам...
Периодов никаков. Да имав малку повеќе среќа, бев поупорна и не толку тврдоглава за некои работи сеа ќе си уживав на некоја плажа и ќе си одмарав. :mad:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Ona koga mislis deka si centar na svetot,a si nebitna kako semafor na gta <3

Kajgana Shop

На врв Bottom