До колку саат навечер имате излез?

Член од
18 април 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
walker_girl напиша:
До 2 сум дома, и мислам дека е доволно :)
Сум задоцнувала... ама некако после 2 не е интересно.
haha oti da ne e interesno posle 2 ela bitola ke ti pokazam so e zabava posle 2 si nemame so kazvanje na raboti koj gi nemame dozivenao nemas sedeno posle 2 za da nzjas dali e interesno:tv:

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
2:30 i dovolno mi e poso posle vise i ne mi e ni interesno,ali se desava nekad da mi se ostanuva negde do pokasno i fala bogu doma ne mi pravat problem dokolku se javam i kazam deka ke zakasnam...

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
во последно време не ми водат сметка за то кога излегвам и кога се враќам ни пак ми кажват кога да се вратам (додуша не ги ни прашвам зш ако прашам ќе се изнервирам од одговорот :)) ама пак никогаш не сум се вратила покасно од 2 зошо и појќето другарки то време се враќаат (добро сеа во одредени случаеви ко Нова година на пример се враќам ко ќе сакам) :baloncinja:

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Imam neogranicen izlez ama najcesto okolu 3:30-4:00 si doagam doma. :salut:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ne mi ogranicile za sreka inace si doagam nakaj 2-2:30 poso dosadno e togas i taka

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
До кога сакам. Ама ако не се вратам до 5, моите после многууууу ме замараат! Ама ретко седам до толку касно

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Dodeka ne mi se sospie:back:
Odamna go izgubiv toa pravo "do kolku imam izlez da se vratam doma:nesum: " i najiskreno mi nedostasuva toj period.....

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Седам до колку сакам до колку седат другарите/дугарките а, немам ограничено време :)

Член од
14 април 2007
Мислења
48
Поени од реакции
2
Sedam doeka ne mi se javat od doma.:salut:

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
posto ne ziveam so moite mozam da se vrakam koga sakam,ali najdocna ostanuvam do 2

П

Паспарту

Гостин
коа ќе ми стане тапа и многу досадно тогаш палам колата и одма дома :)

Kajgana Shop

На врв Bottom