Не ми е проблем тоа,мајка ми има доверба во мене така да можам дур ми се удоволува да останам......знам пред некој ден бев у ентернет на афтердарк,па заглавив! Од 1 до 10 сабајлето а вецерта бев од 8 излезен и ај сеа!!!:salut:
никогаш не ми забранувале до кога да останам зашто знаат дека секојпат имам поткрепа за тоа и повеќе пати прашале по другари дали лажам , видоа дека не лажам и сеа останувам до колку сакам али не без исаф зашто стварно послем 2 ме фаќа некоја серка ко навиен сум : ))) поздраф.
Jas imam izles do 1 ama i da zakasnam 15-20 min pa i pola saat nema nisto da se desi.Ne e kraj na svet.Ama koga e dosadno nadvor ili koga ne mi e pogodeno drustvoto si odam i porano doma.:helou:
Тоа зависи од мене.. зависи од расположението. Никој не ми забранува.. Кога сакам си идам.. Моите имаат доверба во мене.. и да не си дојдам дома знаат дека сум некаде на сигурно и дека другиот ден ќе им се јавам или ќе си отидам дома..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.