До колку саат навечер имате излез?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
ми викаат не се враќај касно....така да фактички можам да седам до покасно.... сега в зима најчесто седам до кај 1 и 30 најксано пошто другите ги пуштаат до тогаш...
а в лето... кузнај до кога.... :pos2:

kokolo_sk

Фаринго Егзофагијален Дивертикулум
Член од
8 јуни 2006
Мислења
261
Поени од реакции
8
До кога сакам па и повеќе...

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Мене ме пуштаат до 9 саат, пошто после е страшно, па морам млекото да го испијам шо мама ќе ми го стопли. Ах, што убаво е млекцето мама што ми го прави, со мед, со шеќер...
Како и да е, да не забегувам, до кога сакам. :)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
17 години имаш бе човек!:vozbud: Јас лично со 17 имам излаз до 3 стандард,али најчесто до 2 сум дома, освен ако не заглавам на некоја журка до сабајле,или у ентернет, неколку пати се имам појавувано дома у 7 сабајле коа стануваат моите за на работа знаеле да мрчат само следниот викенд пак си фурам као сакам

Ама немој ти така да се понашаш со најакиот програмер у Скопје, пардон Јужна Европа. SP3ката он ја има програмирано и тестирано на различни системи:pos::pos::pos::pos::pos: Така ли е Тим4е?
дада вај вечер не се знаа кога ке си дојдам:pos::pos::pos:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Па не сум затвореник за да немам излез моите не ми прават проблеми со излезот така да неограничено :helou:

Член од
13 декември 2008
Мислења
165
Поени од реакции
3
dur ne mi se zdosadi. sigurno ne go cekam utroto-mi se zdosaduva pred toa i mi se prispiva. golema spanka sum. :pipi:

Alo 192

имам симпатија
Член од
7 октомври 2008
Мислења
353
Поени од реакции
11
ja сум до 2 : 30 пуштен и тоа само за викенд :vozbud:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
шо знам 3 негде... не ми рекле до тогаш и тогаш назад...оставаат на мојата совест:toe:

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
Ако се вратам у 3 или 4 ... Татко ми ке ме брка од дома со зборовите "Ти не си мојот син!" :D :pos2::pos2:

:pos2:
ja сум до 2 : 30 пуштен и тоа само за викенд :vozbud:
Брат... Барај си нови родители :pos2::pos2::pos2:

Мајтап.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Ne mi ni kazhuvat neshto za vreme, chisto dodeka mi se izleva, dodeka imam potrebi, i dodeka mi e ubavo.

Kajgana Shop

На врв Bottom