До колку саат навечер имате излез?

Член од
24 март 2008
Мислења
68
Поени од реакции
2
Moite nikogas ne mi rekle na pr:do 3 da bides doma,zatoa sto imaat doverba vo mene,no jas toa nikogas ne sum zloupotrebila.....sedam kolku sto sedat moite drugarki...najkasno do 3 mi se slucilo da ostanam

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Неограничено,ама не претерувам. 2и 30 најкасно си одам. Како родителите имаат разбирање за мене така и јас за нив.

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Па немам баш ограничен излаз..И знаете се плашам навечер да си одам сама..па гледам што по разденато да е ..за да не се плашам...:)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Имам неограничен излез.Знаат дека нема шанси да утнам да направам некоја греша па скитам до кога сакам.Се разбира не си одам дома којзнае колку доцна, но сепак не сум ограничен.

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
До кога сакам до тогаш,ама не претерувам:)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Никогаш не ме огарничувале од дома, ваљда имаат доверба во мене па ништо не ми викаат и кога си идам у 5 сабајле. :)

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Мене дома строго ми наредија да се враќам во 21.00 часот, оти морам да си легнувам да спијам.. кој рано рани , две среќи граби :vozbud: .. Ем секоја вечер во 21.15 имам спремано топло млеко , па за да не се олади и да го фрламе за џебе си одам , најчесто до 20.45 ..

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.005
Поени од реакции
12.630
јас имам до 11, 11-30... и мнооогу се карам заради то дома. Сите имет појќе, а јас....

Член од
11 јуни 2008
Мислења
32
Поени од реакции
2
јас имам до 11, 11-30... и мнооогу се карам заради то дома. Сите имет појќе, а јас....
Koga ke porasnes ke imas poveke :uvo:

Ja nemam ogranicen izlez...i tie sto vikaat deka posle 1 ili 2 ili kolku i da e deka e dosadno...toa e do niv a ne do vremeto... bas rano nasabajle vo mugrite e najinteresno...mene nekako me faka smea vo toa vreme a i mnogu sakaat vrapcinja da me kakaat :vozbud: 3 pati me imaat posrano vo takva situacija... i taka... treba kvalitetno da se potrosi vremeto dodeka sme mladi :) bar ja taka mislam...dodeka ne pocnam da rabotam ke uzivam vaka,posle toa nema vaka :nenene: :wink: vo 00:00 do 1 vo krevet zosto znaes deka treba da stanes vo 6 i da sedis na stolce ili sto i da rabotis narednite 8 saati :uvo: tolku od mene :helou:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Добро е родителите да не ставаат мерки до колку саат да излегуваш, каде да одиш, што да правиш, со кој да се дружиш... ама сепак самите треба да имаме "у глава" за да стекнеме доверба кај нив.
Јас никогаш дома не сум прашал до колку саат нити пак ми кажале ама сепак не се задржувам повеке од 1-2 по полноќ, а викендот чекам изгрејсонце....:toe::pos:

Член од
11 јуни 2008
Мислења
32
Поени од реакции
2
Да и ја се сложувам со тоа дека треба да мислиме со своја глава....
Никогаш не сум ни пробал цигара а не нешто друго (освен алкохол)
Можеби и затоа моите имаат доверба во мене..сепак, никогаш не сум правел проблеми(во кој моите треба да ме вадат) на таков начин имам стекнато доверба а и ја сепак мислам дека све е тоа навика на родителите... на пр ја секогаш како помал... имам каснето дома и ке се карам и све и казни све по ред нели... ама полека полека тоа почнувало да го снемува...оваа недела може ке важи таа казна ама наредната недела тоа го немало и пак сум каснел и со тек на време ке им прејде у навика...се додека се плашиш да закасниш ке те држат во ред :icon_conf
Барем тоа упалило кај мене...па вие си знаете за себе, размислете со своја глава :) :helou:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
До пред некое време имав излез до 2 и 30, сега моите се навикнаа кога ќе си појдам покасно. Проблемот е што во Кичево нема кај да се оди после 2 часот, има само еден нокен клуб и таму излегуваат само 40-50 годишни ергенчиња :)
Кога ке има место за афтерпарти секако дека не се прибирам во 2 :)

Член од
17 март 2008
Мислења
157
Поени од реакции
2
neam ograni4uvanje...do koga sakam,samo moite sekogas mora da znaat kaj se dvizam so kogo se dvizam i tn. i tn...nekogas mislam deka se grizat za mene povekje od so treba:)

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Татко ми има доверба во мене.....не сум ограничен со излезот ама и не претерувам......најкасно до 3 саат....ни повеќе ни помалце:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom