До колку саат навечер имате излез?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
да бе...јас искачам и не се враќам ....statusQuO нема промени :D

P.S. еднаш останав до 5 саат а утре бев у школо прва смена....празна ми беше батеријата на телефонот па бев недостапен...дома кога дојдов, директно во кревет....

интересното е утре...станувам од кревет и слушам татко ми некој чуден муабет праи на телефон...и и вика на мајка ми “1200 денари е цела брава... абе поефтино е да му го земеме клучот од дома
:pos2::pos2::pos2::pos2:
:zver: и мене ми се има десено истово , само што моите се зафркаваа :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.862
Поени од реакции
11.528
Скитарам од мал, дома се навикнати да не ме гледаат - раат им е, така да тоа е тоа, арно ама последниве денови ради испитиве и џоа учење изигравам нешо примерен и демек совесен, па малце чудно им е и знам дека едвај чекаат да завршам со се, па да се гонам на едно 2-3 месеци од дома, празник ќе им биде :pos:

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Јас обично кога останувам цела ноќ...одам директно школо..таму покрај тоа што си спијам..нема да правам изостаноци...

Член од
8 јуни 2008
Мислења
189
Поени од реакции
2
Па до 2 саат сум дома и мислам дека е доволно :)

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
dokaj 3 najksano da se vratam a koa bez izborive so plakatiranja do sabajle:vozbud:

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
Do sea mi nemaat receno nisto ali i ja ne preteruvam sedam najkasno do 7 za da gi fatam moite pred da se razbudat:vozbud::vozbud::vozbud::)

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
мене никој ми нема кажано до кога смеам...па обично ме разденува...еднаш ми се случи во 8 саатот да ми се јави татко ми, и да ми каже дека во 11 треба да одиме да работиме нешто. јас му викам ако де, ќе си дојдам до 11:baeh: и ништо...отидовме изработивме и тоа. ништо не ми кажа! е сеа, од коа положив се трудам да си дојдам пред 7 за да имаат моите кола да идат на работа, ама па го качија бензинот и сеа пак пешки си излегувам :toe:

Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
lele ivan aj nema da komentiram ovojpat poshto me zamoli ...torko....abe obichno do 3 si se vrakam doma, koa mi e dosadno, a koa ne mi e.... togas znam da si dojdam i u 5 :)

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Обично имам дозвола до колку сакам инаку се вракам повеке накај 4 ... а понекогаш ако се заседниме со другарите накај 6-7 ме факи .. :vozbud::vozbud::helou:

Член од
2 јули 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
лелеееее заборавив како беше да ти речат "у толку и толку дома"...:pos2:али и кога ми викале така никад не сум била точна(стално тука следеше некоја казна бла бла) така да мораа луѓето да кренат раце од мене:pos2: па од кога бидна тоа се дешавало да не се приберам и со денови бре (малку чудно за девојче али јбг и така иде)е сеа од кога ја добив таа слобода бре како да не ми е слатоко и воопшто да испаѓам ,па сеа само ми викаат да испаднам ама ја за инат им седам дома да видат како е кога ја сакав да шетам они казни ми даваа е сеа казна им е шо по цел ден им се мотам низ куќи...:baeh::pos2:

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Нема одредено точно време кога се враќам дома :) Некогаш порано некогаш покасно, сега у последно време 5 : 30.
Зависи расположение и.т.н:helou:

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
До 1 иам излез а искрено после 12 нема никого таке да увек идем дома порано пошо у тетово е тапа нема ништо посебно и интересно секој ден све исто па исто.и то.

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Jас немам ограничувања на излез...
до 1 година имав до 2 саат...ама одкако почнав средна ми се скинаа сите ограничувања...сега пак моментало,можам и по неколку дена да не си идам дома...:smir:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
До колку сакам ..
_Неограничено ....:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom