Sussaro
Southern comfort, southern sun
- Член од
- 27 декември 2005
- Мислења
- 5.993
- Поени од реакции
- 24.418
1. Не во таквите случаеви не е патетика туку паразитизам. Зошто не се способни со чест, образ и напор да успеат па стануваат паразити. Ама да и да си паразит треба спосбност признавам.1.Da svetot e maski ti priznavam,ama mazite se samo obicna marioneta na zenite ,znaci ti se udiras po gradi a drugata strana ti go jade uspehot,e toa e veke patetika.
2. Zad sekoj uspesen maz stoi uspesna zena toa se pokazalo i dokazalo od vreme.Zeni od tipot na Ledi Di,Margaret Tacer,Kralicata Elizabeta ke ostanat da se pametat zasekogas ,toa tie samo prost primer kolku zenata moze da bide uspesna na site polinja.
3. Deka stiklite i tangata ne se udobni ne se se soglasuvam,megu toa toa e e vo prirodata na zenata.Maximalnoto sreduvanje na zenata poteknuva uste od vremeto na Kleopatra i koja bila taa....najmoknata zena za toa vreme ..vidis znaci od sekogas potoele mudri i sposobni zeni,i nemoj da mi kazes deka se bilo do sirenje noze ...toa e perenje na mozok na edno bitie nareceno maz,so ogromni muskuli ali deficit na mozok...
4. Vprocem i samiot Onazis kazal deka sto ke mi se site pari na svetot ako nema zena da gi potrosi...Banalno za eden maz e dali ovie sandali imaat cirkoni ili ne,a pak kontra na toa banalno za edna zena e dali pobedile Mancester ili Lacio...toa se nasite razliki.I zosto milis deka zenata ne bi bil podobar politicar od mazot..dolgi godini zenata bila sprecuvana da go pokaze i dokaze toa a zamisli koga ne bi bilo taka koga od pocetokot na postoenjeto na svetot mazot i zenata bi bile ramnopravni,ne mislam deka zenite bi zaostanale zad mazite.Zenite se sozdadeni da davaat da se vlozuvaat 100% i uspevaat rizikuvaat se borat sakale mazite ili ne...i nikoj ne se buni deka ova e maski svet ..nekogas bil no ne i sega.
2. Може бе кој рече дека не може. Ама за секоја успешна жена ќе ти дадам 100 успешни мажи на кое сакаш поле наука, литература, политика. Можете бе ама не сакате мачно е така.
3. Па што ги носиш? Мазохист си па сакаш да се мачиш? Не бе златна, ги носиш ради мене, да те приметам, да искотираш на листата погоре. На листата на естетска хирургија жените убедливо водат. Тоа е јасен показател дека вас ви е побитен изгледот и тоа не за да си бидеш сама на себе убава ко што стално се смеам кога некоја девојка ќе ми спомне туку пак за нас. Не верувам дека ако би била сама на пуст остров би ти било битно колкави ти се градите и дали си качила некое кило плус.
4. Е браво само што го подржа Оназис дека жените се спонзоруши.
Како што ќе рече Мистичен во еден пост вие сексот го користите како средство за манипулација за да дојдете до пари и успех а ние парите ги користиме како средство за да дојдеме до секс значи на крајот на краиштата... Јас познавам доста девојки и жени некои и самохрани мајки коишто работат по цели денови, плаќаат сметки, вложуваат напор ама на една таква знам 40 спонзоруши. И знаеш што е најинтресно баш овие жени ќе ти кажат дека во суштина женскиот род не сака да се помачи во животот. Ајде бе Селена нека дојде барем до пола од битните работни функции во општеството да ги држат жени и јас и тој со БМВ да имаме исти шанси кај некоја икс девојка ќе си го повлечам зборот. Верувај ми доволно ги имам измерено Скопските калдрми за да ти го кажувам ова.