Ох миличоок...Ох само колку ми е жал за тебе и за твоето мизерно мислење..Џабе 10 страни пишење..Џаабеее..:uvo:Додека женските мислат дека се попаметни од машките односно додека се во заблуда
Trojanskata vojna ne se slucila za zena,nego zenata ja zemale kako povod za pocetok.Pricinata bila sosema drugaМажите го водат светот...ама има една иронија многу држави се продале за жените,многу војни се воделе за жените.Тројанската војна токму започнала поради жена,занчи кога ќе се донесе општ заклучок жените се влијателни во поредокот
Джабе чоек шо да прам овде синдикат инаку ме воспитува каКО ПОмал мора да го слушам. Инаку мслам дека денес сите сме рамноправни и не е светот машки.Ох миличоок...Ох само колку ми е жал за тебе и за твоето мизерно мислење..Џабе 10 страни пишење..Џаабеее..:uvo:
Додека женските мислат дека се попаметни од машките односно додека се во заблуда
одлучи се за едно, не може двеДжабе чоек шо да прам овде синдикат инаку ме воспитува каКО ПОмал мора да го слушам. Инаку мслам дека денес сите сме рамноправни и не е светот машки.
или сакаш пак да ти докажам дека не мислиме оти сме попаметни и дека не сме во заблуда, односно дека сме и можеме да бидеме исто? а?Додека женските мислат дека се попаметни од машките односно додека се во заблуда
Првото беше мајтап а вотрото е тоа што го мисламили сакаш пак да ти докажам дека не мислиме оти сме попаметни и дека не сме во заблуда, односно дека сме и можеме да бидеме исто? а?
:ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija: :violent1:Првото беше мајтап а вотрото е тоа што го мислам
Рамнопртавни сме и неќам да ми серите феминизам тука сте немале права вамте тамте.
Ни малце не мислев на мене, пошо не се понашам како феминистка..Не ама шо знам има некој членки на форум што многу се феминистички расположени не реков дека си ти.
И незнам зожто некој феминистки на форумот сеуште мислат дека сме во патријахално општество, или пак така се воспитани .
Еднакви сме и готово.
а бе аааајде??? Стварно??? види видиииии...Природа, природата така налага, генерално мажите да се лидери. Се случува и женско да стане лидер, но...само се случува.
Aј цитирај ја та „феминистка“ шо мисли дека сме во патријахално општество, баш ме интересира која е, оти јас нигде не сретнав таква.Не ама шо знам има некој членки на форум што многу се феминистички расположени не реков дека си ти.
И незнам зожто некој феминистки на форумот сеуште мислат дека сме во патријахално општество, или пак така се воспитани .
Еднакви сме и готово.
Проклетите очајни домајчинки и сексо и градо ги направи вакви.....факинг америкаДобро бе вие 2-3 девојчиња овде од каде ви овој гнев, чуство на обесправенст и ко некоја омраза према мажите да имте жими се почанавте да делувате ко лезбејки....sd Не бидете језиви до толку