До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
По некад не е лоша идеја да му дадеш да управува со лудница најголемиот лудак, уствари и логично е до некаде.
П.С. Буразер, ја сум бетер од тебе :D
Go predloziv i Hepta, deka kaza oti saka... i posle predlogot hepta se povleche... i sega ispadnav skroz neozbilen.

:coffee:

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
По некад не е лоша идеја да му дадеш да управува со лудница најголемиот лудак, уствари и логично е до некаде.
П.С. Буразер, ја сум бетер од тебе :D
Па целиот свет е една голема лудница. Тако да...
Ме плаши од аспект на нирвана-модератор...
Не срцка. Боди е по нирваната. Ја сум по блачките екстази.
Туку што точно те плаши тебе? :rolleyes:

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
@Ne-misli .....
Posle edna utrinska dinamicna meditacija mi se razbistri mozokot i mi dojde edna stupida idea
Stupid abe otvori tema RELIGIOZNA PLAZA
Odma gi baniraj hepca ipca i derik..
Aj da odam da i svaram kafenca na ovaa mojava, da ne jadam stapot rano nautro.
Lj...
Ne mozam tamo da ti odgovoram oti hepta prezede merki slobodata na mojo govor tamu da bide uskratena, pa tuka kje izrazam voodushevuvanje od fakto deka ti stvarno ne mislish, kolku si ti otiden.... visoko... i nemash koncept deka jas u tema ne mozam da gi otstranam doticnite, oni evidentno mozat mene.

Tuku tova e nebitno.... ali najbitno e sho edvaj cekam da dojdam do tvojta praznotija na umo, da ne kazam bradata da mi obelee skroz... mi deluva deka so taj vakum ti si non stop u ekstaza.... da ziveesh deka kje te dujne vetero....

Nogu te zasakah.

Ljubofffffff

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.138
Поени од реакции
12.121
Слободата е врзана со глаголот одговорност и должност кон себе и другите - која тебе ти недостасува по тоа што читам на форумов каде што пишуваш...
Слободата на говор не значи да зборуваш што сакаш и да навредуваш кој сакаш каде сакаш и како сакаш... бидејќи ти така си намислил.

Исто како што Телема кај мене не значи да правам што сакам кога сакам и кому сакам! Не оди тоа така...
Но ова е далечни вистини за тебе бидејќи слободата ти е поврзана со хаос а не со закон под кој подлежи секој жив на Земјата :)

Има правила. Не знам каде се губите вие тука во преводот... ама ќе се научите мислам, секој се научил та не е голема работа :)

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Слободата е врзана со глаголот одговорност и должност кон себе и другите - која тебе ти недостасува по тоа што читам на форумов каде што пишуваш...
Слободата на говор не значи да зборуваш што сакаш и да навредуваш кој сакаш каде сакаш и како сакаш... бидејќи ти така си намислил.

Исто како што Телема кај мене не значи да правам што сакам кога сакам и кому сакам! Не оди тоа така...
Но ова е далечни вистини за тебе бидејќи слободата ти е поврзана со хаос а не со закон под кој подлежи секој жив на Земјата :)

Има правила. Не знам каде се губите вие тука во преводот... ама ќе се научите мислам, секој се научил та не е голема работа :)
Zoshto mi go napisha uopshte ova?

Treba da prezemesh ti odgovornost... moderatorstvo.... i da vospostavish red, ne muabet... so takvi ko nas samo taka ima razbirachka.

Ova ti e dzabe.

Tuku zoshto se premisli?

Lj.

:coffee:

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.138
Поени од реакции
12.121
Не можам да преземам нешто што не ми е понудено од страна на оние кои треба да ми го понудат како прво...
Има си хиерархија и правила на форумов...
Кој и да е модератор си треба одговорност и следење на правилата... така ќе се еманципираат сите и ќе научат да пишуваат одлиќно на подфорумот Религија. :)

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Не можам да преземам нешто што не ми е понудено од страна на оние кои треба да ми го понудат како прво...
Има си хиерархија и правила на форумов...
Pa nema da ti ponudat poshto ti si ja povlece nominacijata... nema da ti dosagjaat, citaat lugjevo.

Ako seushte si zainteresiran pishi tamu vo temata da znaat.

Jas te podrzuvam.

Lj.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Vie dvajca kje ste bash dobra kontrateza... jedan drugome...
Автоматски споено мислење:

Moze treba zaedno da im pishete, covecki vo temata tamu, mene izgleda ne me svakjaat seriozno, shto ne e ni cudo....

Lj.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Vie dvajca kje ste bash dobra kontrateza... jedan drugome...
Автоматски споено мислење:

Moze treba zaedno da im pishete, covecki vo temata tamu, mene izgleda ne me svakjaat seriozno, shto ne e ni cudo....

Lj.
Ja mislam deka i tebe treba da te prijaveme. Ti ke se kontriras so Hepta, a jas ke odrzuvam balans.

Kajgana Shop

На врв Bottom