Go predloziv i Hepta, deka kaza oti saka... i posle predlogot hepta se povleche... i sega ispadnav skroz neozbilen.По некад не е лоша идеја да му дадеш да управува со лудница најголемиот лудак, уствари и логично е до некаде.
П.С. Буразер, ја сум бетер од тебе
Па целиот свет е една голема лудница. Тако да...По некад не е лоша идеја да му дадеш да управува со лудница најголемиот лудак, уствари и логично е до некаде.
П.С. Буразер, ја сум бетер од тебе
Не срцка. Боди е по нирваната. Ја сум по блачките екстази.Ме плаши од аспект на нирвана-модератор...
Ne mozam tamo da ti odgovoram oti hepta prezede merki slobodata na mojo govor tamu da bide uskratena, pa tuka kje izrazam voodushevuvanje od fakto deka ti stvarno ne mislish, kolku si ti otiden.... visoko... i nemash koncept deka jas u tema ne mozam da gi otstranam doticnite, oni evidentno mozat mene.Posle edna utrinska dinamicna meditacija mi se razbistri mozokot i mi dojde edna stupida idea
Stupid abe otvori tema RELIGIOZNA PLAZA
Odma gi baniraj hepca ipca i derik..
Aj da odam da i svaram kafenca na ovaa mojava, da ne jadam stapot rano nautro.
Lj...
Слободата е врзана со глаголот одговорност и должност кон себе и другите - која тебе ти недостасува по тоа што читам на форумов каде што пишуваш...
Zoshto mi go napisha uopshte ova?Слободата е врзана со глаголот одговорност и должност кон себе и другите - која тебе ти недостасува по тоа што читам на форумов каде што пишуваш...
Слободата на говор не значи да зборуваш што сакаш и да навредуваш кој сакаш каде сакаш и како сакаш... бидејќи ти така си намислил.
Исто како што Телема кај мене не значи да правам што сакам кога сакам и кому сакам! Не оди тоа така...
Но ова е далечни вистини за тебе бидејќи слободата ти е поврзана со хаос а не со закон под кој подлежи секој жив на Земјата
Има правила. Не знам каде се губите вие тука во преводот... ама ќе се научите мислам, секој се научил та не е голема работа
Не можам да преземам нешто што не ми е понудено од страна на оние кои треба да ми го понудат како прво...
Pa nema da ti ponudat poshto ti si ja povlece nominacijata... nema da ti dosagjaat, citaat lugjevo.Не можам да преземам нешто што не ми е понудено од страна на оние кои треба да ми го понудат како прво...
Има си хиерархија и правила на форумов...
Кои останаа сега кандидати ?Pa nema da ti ponudat poshto ti si ja povlece nominacijata... nema da ti dosagjaat, citaat lugjevo.
Ako seushte si zainteresiran pishi tamu vo temata da znaat.
Jas te podrzuvam.
Lj.
Govinda.Кои останаа сега кандидати ?
Ja mislam deka i tebe treba da te prijaveme. Ti ke se kontriras so Hepta, a jas ke odrzuvam balans.Vie dvajca kje ste bash dobra kontrateza... jedan drugome...
Автоматски споено мислење:
Moze treba zaedno da im pishete, covecki vo temata tamu, mene izgleda ne me svakjaat seriozno, shto ne e ni cudo....
Lj.
Govinda.
Па така си и беше во прв план,после нешто се изонадија работите.Ja mislam deka i tebe treba da te prijaveme. Ti ke se kontriras so Hepta, a jas ke odrzuvam balans.
Еве еден глас и од мене за него тогашGovinda.