До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Na berik treba da mu se pomogne, ima mnogu gnev i omraza vo sebe, neshto mu se slucilo, neshto e povrzano i so zenskiot pol... se osekja.... ali on nikogash nema da pobara pomosh vo kajgana psiholog....
Mislam deka moze govi da mu pomogne so svoite alternativni vuvu kumbaja metodi... ali za da ja primi ljubovta treba prvo da se.... natepa.
Jas mozam da mu pomognam so toa sto ke go potsetam pak, da ide na nekoe joga vikendce so soprugata. Em on ke se opusti, em taa ke se izraduva sho konecno resil da se promeni (sonot na sekoja zena), em decata ke se iznaigraat na raat za vikendite.
Tuku stanuvam malce zagrizen jas za nego. On ne go sfakja tepanjeto koe go dobiva po temite.
On pocnuva da misli deka sakame bukvalno da go istepame. :(
Berik eve uste utre-petok. Pod hitno na joga vikendce. Zagrizeni sme za tebe. Oti te sakame...

Последно уредено:
Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.032
Знаеш дека Бијонс не е овде, затоа си вака силен. Ќе те видиме таа ако те стави во тефтерот за истраги.
Не си го мами умот...Тука е за пријави, ве следи...

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Не си го мами умот...Тука е за пријави, ве следи...
Стар член, ама очигледно спиел, затоа нема појма дека таа одамна има посебно тефтерче за секој член. Туку кутрата бијонс. Како ли само издржува да не пишува, а знаеме дека чита СЕ? :rolleyes:

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.139
Поени од реакции
12.123
Стварно на темава итно и треба модератор....
Ќе биде... ќе сфати можеби некој дека тука има сериозни теми и дискусии и некој троши енергија и време за добри дискусии, не трескање првото нешто на ум што ќе ти дојде за да навредиш виртуелен лик...

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Прво децата ми ги зареди, виде нема реакција и еве два поста по ред почна за тепање да збориш.
ОК. Кој ќе ме натепа? Ти?
Ќе се соберете сите?

Дваесет поста и два дена све се спремате, што све ќе сте ми правеле. Хиперион ќе ми дал време неколку саати, а Профаундли една недела.
Драгон се закани со нетијазнам што. Еве требало да ме тепа некој.

ми се сере од што сте патетични
....

Поентата ми е, брада ми порасна и остарев чекајки. Стварно прекинете само со закани и почнете више еднаш. Некој ќе си рече само зборите и ништо не правите.
Која будала би отишла у затвор заради гејмер пензионер кажи ми ти?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.001
Поени од реакции
83.385
Извини, не сум баш у тек, ама заклучив по постот дека имало закани а ти како демек им викаш ајде кој има муда.
не бе, ама два дена само планови, закани, рокови ми даваа, спомињање деца, тепање, а драгон дури со факти ми се заканува... па ми стана монотоно, едно те исто од нивна страна

на кратко, само патетично јадење гомна, нека почне све тоа да видиме

Инаку, да, никој не би идел за пензионер у затвор. Тебе кој ти кажа дека сум пензионер?

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Decki da ve zamolam stvarno da go odmorite berik, on misli deka doprva fizicki kje sme se tepame i jas se uplashiv.
Covekot ima deca, iskreno e dosta rastrevozen..... se nadevam ne go prenesuva doma.

Ustvari Hepta dojde, site kje ne prijavi.

Ljuboffffffffffffff

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Decki da ve zamolam stvarno da go odmorite berik, on misli deka doprva fizicki kje sme se tepame i jas se uplashiv.
Covekot ima deca, iskreno e dosta rastrevozen..... se nadevam ne go prenesuva doma.

Ustvari Hepta dojde, site kje ne prijavi.

Ljuboffffffffffffff
Потпуно се слагам. Еве јас веќе најдов убава дестинација за виќенд со јога ритритче.
Се надевам дека прекрасно ќе си поминеш и ќе се вратиш изрелаксиран драг наш Берик.

Последно уредено:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Стварта у модеЛирањето е некој да има сенс да одвои вкусно од невкусно, а за тоа треба сетила односно перцепција. Офтопик е нормална ствар.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Стварта у модеЛирањето е некој да има сенс да одвои вкусно од невкусно, а за тоа треба сетила односно перцепција. Офтопик е нормална ствар.
Треба мало више од осјетила буразеру. Сака мало и треќе окце подотворенко.
Od 1 do 10 kolku se izbrukav? Pokraj se drugo shto pishuvam....
1+10=11 Мислам дека воуку.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
@santelli shto mislish za predlogot Govinda da e ovde moderator....

Od 1 do 10 kolku se izbrukav? Pokraj se drugo shto pishuvam....

Lj.
По некад не е лоша идеја да му дадеш да управува со лудница најголемиот лудак, уствари и логично е до некаде.
П.С. Буразер, ја сум бетер од тебе :D

Kajgana Shop

На врв Bottom