Дојран

rowling

Desperate Cranberrie
Член од
31 март 2007
Мислења
290
Поени од реакции
8
Пораснав во Дојран, секси место ама само кога е празно, тогаш е инспиративно и посебно, ама кога ќе дојдат туристи... станува како сите други места... then, it sucks... ама сепак, убаво место ... аа за луѓето таму... ај ќе си премолчам :smir::vozbud::jaj:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Денес бев за Дојран, си поминав многу убаво не флегов во езерото бидејки многу гадно е во базентот па еве неколку слики за почеток како беше таму надвечер мирно .. па после прилика како беше дента ...

Погледнете само во маленкиот базент маси столчиња да си седаш во базент да си пиеш кафе :vozbud:

WoW.

....

Толку за сега, можеби после ке извадам нешто што се сликавме таму кога беше народот. .Поздрав сега:salut:

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Za 5 godini ezerovo bi trebalo odnovo da zazivee spored nekoi eksperti so slusav na TV,a inaku za maj se odi zadolzitelno tamu sepak ima mnoooogu narod (ak sakas strumicane da gi vidas odi u dojran)

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
е од таму сум мора да го пофалум:)

ваа година се планире повеќе плажи да има,
ама шо ќе биде,не знам

иначе воа лето шо помина беше многу интересно,
барем за мене:smir:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Абе убаво место си е Дојран особено летно време кога си отидеш со супер друштво никој никаде на познаваш и само си уживаш.

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Во Дојран одам секое лето (бидејќи во близина баба ми има куќа) и знам дека од порано Дојран е драстично изменет.Ги гледав сите промени во Дојран.Нивото на водата се зголеми,се отвараат повеќе кафичи,ресторани и казина,плажите се средени едноставно се оди на подобро.
:salut:

anon313

O.D.Bloodz
Член од
29 декември 2008
Мислења
64
Поени од реакции
1
hmmm 4itam i vi se 4udam site vikate ubav e dojran vakov e takov e ne ste bile zimno vreme da osetite kako e koga ke vlezes vo parkot nema zivo pile edno vreme imase ku4inja i niv veke gi nema,ste bile site leto i 1vi maj togas e najubavo da jas sum od dojran i li4no ke vi kazam deka za mlad 4ovek nema nikakov prosperitet se e e*i veter nema edno kafe kaj da se napies dodeka ne dojde saalam 4ovek za gradona4alnik da napravi nesto za nego ednostavno dojran ke propadne (sea moz nekoj od dojran ke pro*ere kao so tresam gluposti ali nogu jasno vistinata boli) ali da se uredi i da zivne malku bi bilo mnogu ubavo mesto

aa da i dojran ne e selo :nenene: moz ne e ni grad ali grad4e e :smir:

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
hmmm 4itam i vi se 4udam site vikate ubav e dojran vakov e takov e ne ste bile zimno vreme da osetite kako e koga ke vlezes vo parkot nema zivo pile edno vreme imase ku4inja i niv veke gi nema,ste bile site leto i 1vi maj togas e najubavo da jas sum od dojran i li4no ke vi kazam deka za mlad 4ovek nema nikakov prosperitet se e e*i veter nema edno kafe kaj da se napies dodeka ne dojde saalam 4ovek za gradona4alnik da napravi nesto za nego ednostavno dojran ke propadne (sea moz nekoj od dojran ke pro*ere kao so tresam gluposti ali nogu jasno vistinata boli) ali da se uredi i da zivne malku bi bilo mnogu ubavo mesto

aa da i dojran ne e selo :nenene: moz ne e ni grad ali grad4e e :smir:
Nema so da se komentire...mojot soselanec...oopsss, mislam sograd4anec vi ja prikazuva realnata slika za Dojranot, treba da se pominat 12 meseci tuka za da se osete atmosferata, momentalno nogo raboti odat backwards oti ednostavno tie so treba da napravat nesto....ne pravat NISTO

Член од
30 јануари 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
e bas ubavo so ste otvorile tema za dojran ama nie dojrancanite si znaeme deka letoto e mnogu kull ama zimata malce e bedno ama pa se zivee dobar e dojran i golem pozzz do site sto go obozavaaat dojranov :helou::back:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.731
Поени од реакции
34.301
Kaко може да ви се допаѓа кога не е мај или лето?
Празно, пусто, налик на село. Реална слика.

Добро е топлите периоди, се собира народ. Добри домаќини, колку што имам искуство.
Добри журки е имало таму.

:pipi:

Член од
30 јануари 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
abe so go vregate dojran vo skpoje pivo da pies 100 denari e a tuka 50 ili 60 denari i skapo bilo ve molam dojran si e zakon mesto samo da znaete so koe drustvo da sednete da se zapoznaete toa e problem i pozzz do site so go sakat dojran:helou::helou::helou::drk:

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
а бе сеа зимата стварно не е баш интересно,
ама ние од дојран сме навикнати така да сеедно ни е дали има гужва или не:toe:

M

makedon^

Гостин
а бе сеа зимата стварно не е баш интересно,
ама ние од дојран сме навикнати така да сеедно ни е дали има гужва или не:toe:
Зимта е тапа, ама летто е ного поарно ма аресе, за жал не бех воа лето ни ејн пт ак сам на 20 км ду Дојран. Са надум ки доам скоро да са видум ус школските :)

Член од
1 декември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
11
Стварно тапа е зимата , ама откај април ка фаќат летните празници арноо у Дојран , а за мај се знаа мора да си у Дојран ак си од југоисточна Македонија.
За дојранчане дали го знаате Гоцето на Тушефци шо е у Америка, оште ле е там разбрах оти ке си иде засекојпат од Америка и не се врајќал веќе...немало живот веќе у Америка....:pos:

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
Стварно тапа е зимата , ама откај април ка фаќат летните празници арноо у Дојран , а за мај се знаа мора да си у Дојран ак си од југоисточна Македонија.
За дојранчане дали го знаате Гоцето на Тушефци шо е у Америка, оште ле е там разбрах оти ке си иде засекојпат од Америка и не се врајќал веќе...немало живот веќе у Америка....:pos:
Да за мај мора сите уф дојран :)
иначе гоце беше тука летто ама сеа не е тука
А за тоа дека сакал тука да се врне и да не оде веќе уф америка неам појма:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom