Дојран

SeaGull

Walter
Член од
17 мај 2005
Мислења
763
Поени од реакции
9
436053 напиша:
Јас во Дојран бев месец дена, и немаше ден да кажам досадно ми е.Јес да јас имам куќа таму и бевме друштво,и си праевме фешти секој ден,али плажите не се за жалење.На пример на плажата Партизан беше топ.Тревичка за сунчање,песок во водата,нема треви и тиња,имаш кафич кај да си пиеш ладно пиво,чадори, и што друго е потребно.
Ufff ... malecok si bil ti decko :) Sega vidov godini :)

Член од
17 март 2007
Мислења
702
Поени од реакции
26
Дојран има ли официален сајт? Нјак'де к'дето може да се разгледа повече...

Член од
13 мај 2007
Мислења
3
Поени од реакции
1
Дојран....епа неам коментар за него...дефинитивно најдобро место за 1 и 2 мај...Најлудите викенди паѓаат таму, најлуди журкички на плажа. Според мене...нај eXtra место за луд и незаборавен период.

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
СпаЈдеР напиша:
Блу Стар скоро секоја година идеше во Дојран ама оваа година не дојде бидејќи лани мислам некој човек го утепаа таму,многу голема збрка се направи.Инаку 100% е Блу Стар дека кога испаѓам во Гевгелија често одам таму.Инаку во Дојран имам вила ама не одам често.Оваа година бев со четири другари и си поминав...хмммм некаде околу 5- дека сите мрзливи,дека најгоре имам вила и додека да одам до продавницата околу пола саат ми требаше,ама што ќе правам таа е....
можно е да е заради тоа,ама можно е и да е заради тоа што рејтингот на Блу Стар опадна,и сеа одат таму од 13 до 16-17 години,едноставно стана досадно! јас лично одам еднаш во двата месеци,коа стварно нема кај да се оди...
А се знае после 12 за оние кои сакаат гужви,тука е диското Процент,кој го држи истиот газда како и БС,како и Кисс фм!! значи што ќе му е тортурата да патува и да носи маси и опрема во Дојран,кога има полни раце работа овде??? :helou:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
-=sWcushka=- напиша:
Дојран....епа неам коментар за него...дефинитивно најдобро место за 1 и 2 мај...Најлудите викенди паѓаат таму, најлуди журкички на плажа. Според мене...нај eXtra место за луд и незаборавен период.
I bashka nema koj da te vidi! Daleku od ochi i daleku od javnost! A bre dojran ti kako 'zaboraveniot ostrov' na nikoj ne bi mu teknalo deka si tamu otiden a mestoto e zakon!
Pozdrav za ubaviot avatar!:smir:

Член од
10 април 2007
Мислења
97
Поени од реакции
0
Eh koga bev na temata Gevgelija mi tekna za Dojran, deka tamu sum odela nekolku pati, i deka lugeto odat na vikendi, prv maj, pa i na odmor...
Sum bila nekolku pati vo Dojran, ali poodamna i koga otidov tamu, si rekov lele pa kako oav turisticko mesto, a nema nisto,,,e dobro jadevme krap vo edno restorance tamu ne mi teknuva, ima nekoi kamp vo bliizna, a i toj bese za zalenje,,,,plazi nema, sge mozda ima, no tags edna dali funkcionirase so nekoi mali beli skolki, odvem do sred ezero d anpaolniem sise voda, i se na se, bese muabetot, lel kako vaka propadna i tao sto ostana od vremeto///
taka e toa vo cela makedonija,s e vlozuva samo na nekolku mesta a prirodnite ubavini sto gi imame, se zapostavuvaat , na zalost navistana na zalost....imame ama i tao sto go imame, ni propaga..
e sve politika!
Mislam poveke mnogu treba tamu da se vlozi, mnooogu poveke,,ama aj site go znaat ova:kesa:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Дојран(туристичко место)

Гледам нема тема за Дојран, па еве отварам тука дискусиите за него ..
Јас лично можам да кажам дека Дојран е закон место за све, плажи,одмор и се.. во Недела бев таму закон е напраено па другата Недела пак таму .. одиме а и може да одам на одмор таму ..

П.С - Дојран е село.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Искрено никогаш не би помислила ниту би посакала да одам на одмор во Дојран. Водата ми е заникаде и ни на крај памет не би ми текнало да се бањам во таква вода. Имам доста 1 Маеви поминато во Дојран и убаво сум си поминувала но на одмор, не благодарам.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Eeeee, Дојран...
Едно време, во 80-тите, пред циганеријата од Јунанистан да ја исцрпи водата во 1988 од езерото за да не испоцркат за вода (Ју-владата им дозволи да цицаат, мамата нивна), беше интересно место за одмор, и имаше многу Французи, Германци, Холанѓани...
Каде и да ме носеа на одмор дете кога бев, задолжително одевме барем еден викенд и во Дојран.
Ачикот беше интересно место, а сега е жална рушевина...
Баш денес ми падна в раце еден албум...и семејни слики од летото '83-та...сликани во Дојран, на Ачикот...
И Мрдаја беше ОК кампинг...и се беше полно, а неофицијално туристичката сезона завршуваше околу 20 август... Сега...нема ништо...
Кога потпораснав и шетав наоколу, беше актуелно да се оди на стриптиз во Галеб и Истатов...хехехехе...тоа е пред едно 12 години отприлика...
И, секако, Фук - Так...закон местенце, од кое никогаш нема да се откажам.
Се надевам дека Дојран ќе успее потполно да заживее...
Мамата циганска да им е**м на тоа циганиве од Јунанистан..

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Eeeee, Дојран...
Едно време, во 80-тите, пред циганеријата од Јунанистан да ја исцрпи водата во 1988 од езерото за да не испоцркат за вода (Ју-владата им дозволи да цицаат, мамата нивна), беше интересно место за одмор, и имаше многу Французи, Германци, Холанѓани...
Каде и да ме носеа на одмор дете кога бев, задолжително одевме барем еден викенд и во Дојран.
Ачикот беше интересно место, а сега е жална рушевина...
Баш денес ми падна в раце еден албум...и семејни слики од летото '83-та...сликани во Дојран, на Ачикот...
И Мрдаја беше ОК кампинг...и се беше полно, а неофицијално туристичката сезона завршуваше околу 20 август... Сега...нема ништо...
Кога потпораснав и шетав наоколу, беше актуелно да се оди на стриптиз во Галеб и Истатов...хехехехе...тоа е пред едно 12 години отприлика...
И, секако, Фук - Так...закон местенце, од кое никогаш нема да се откажам.
Се надевам дека Дојран ќе успее потполно да заживее...
Мамата циганска да им е**м на тоа циганиве од Јунанистан..
Фук-так е уште добро место да се отиде на ручек..посебно за викендите кога има нешто повеќе народ..Сеуште има добра риба..а ако ништо друго барем може да се потсетиш на времињата...:smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Фук-так е уште добро место да се отиде на ручек..посебно за викендите кога има нешто повеќе народ..Сеуште има добра риба..а ако ништо друго барем може да се потсетиш на времињата...:smir:
Супер место е Фук-так најдобро во Дојран можеби, кога одам во Дојран не го испуштам се знам и со газдата и стварно е супер :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Знам...одам чат-пат...иако риба и не јадам баш, ама таму си апнувам...хехехе...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Как бе риба не јадеш..Дојран без Перкии бива ли...:wink:
Хехехехе...апнувам де, ама не сум баш многу по рибите...а Дојран без Перкии не бива, дефинитивно!
Шо добри Б'лгарки и Украинки имаше на времето, мамата...некаде од '95 до '99...

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Хехехехе...апнувам де, ама не сум баш многу по рибите...а Дојран без Перкии не бива, дефинитивно!
Шо добри Б'лгарки и Украинки имаше на времето, мамата...некаде од '95 до '99...
Да е жив и здрав бат Благој....

Kajgana Shop

На врв Bottom