Дојран

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
dojran e vistinskoto mesto za prvomajskite praznici!bidejki samo togash idam tamu,mozam da kazam deka sekoja godina si pominuvam najdobro!bravo za dojran!!!

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
69
lelel so ubavo so mi go ispofalivte Dojran.Mora da napraime edna sobiranka tamu.A inace ti eci kaj bese za prvomajskite praznici,u vikendica ili u reform?

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
436053 напиша:
lelel so ubavo so mi go ispofalivte Dojran.Mora da napraime edna sobiranka tamu.A inace ti eci kaj bese za prvomajskite praznici,u vikendica ili u reform?
тебе испод никот Дојран треба да ти пишува бе ;)

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
69
Офчар напиша:
тебе испод никот Дојран треба да ти пишува бе ;)
ej znaes deka ova go svativ kao kompliment,poso site tolku go ispofalivte dojran isto ko mene da me falite,neli ako mi pisuva Dojrav:kez: :kez:

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
69
http://www.mytempdir.com/568143 најновото од Дојран.Песнава е миксче на едно другарче од една друга( Strumica tonight) и се вика Dojran Tonight

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Извинете вака, може некој ќе ме свати погрешно ама јас сум од Струга, и ги гледам сликиве од Дојран, е ме интересира дали имате плажи...ама убави ко на Охридско езеро. Пошто гледам дека се е трева и тиња.

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
69
Моментално во Дојран се прават плажи под секој кафич,така да летово по се изгледа ке биде ТОП.Знам дека лани летото направија една добра плажа на Партизан (тоа е место со камп приколици),не беше којзнае што ама имаше песок на првите 20-тина метри у вода,малце песок надвор,другото беше убаво искосена трева,имаше шанкче,музика,фино беше,ама годинава се очекува да биде многу подобро

Член од
14 март 2006
Мислења
13
Поени од реакции
1
hehehehe...konecno edna porozova tema ... respect 436053
imam eden kup sliki od Dojran samo sum pretty nov tuka i neznam kako ide ova so slikite...
aj vo nekoja dr prilika... a tebe(436053) ako sakas na messenger ke ti gi pratam :)

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
имам слики, но стари се...бев ко бебе на одмор трипати тамо :)

Вие шо имате нови слики користете tinypic.com или imageshack.us да ги аплоудирате сликите и после пастирајте ги линковите овде.

B

BushMan

Гостин
Па убав град.За време на мајските празници цела Струмица е таму,пишам за СР бидејки сум од таму.А плус тоа ако не беа ВМРО-ДПМНЕ сега езерото ке беше обична бара,а сега се врака и го добива некогашниот изглед.Но сегашната власт не се заинтересирува за жртвите што ке ги има.Ке останат дрвја,треви и ке има проблеми со капењето.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.973
Дојран е закон! На 1 и 2 мај е лудница, Струмичани и Гевгеличани пакувајте се :je:

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
69
ова ми е прво ставање слики така да не знаев како да ги напраам поголеми
А за оние шо биле у Дојран,за да знаат колку е сеа доена водата нека се потсетат колку колиби (како оваа што е на последната слика ) беа на суво,а сега дури неколку се и поплавени :je: :eek:jea:

Kajgana Shop

На врв Bottom