Дојран

• Креатор на темата Креатор на темата 436053
  • Време на започнување Време на започнување
436053 напиша:
Јас во Дојран бев месец дена, и немаше ден да кажам досадно ми е.Јес да јас имам куќа таму и бевме друштво,и си праевме фешти секој ден,али плажите не се за жалење.На пример на плажата Партизан беше топ.Тревичка за сунчање,песок во водата,нема треви и тиња,имаш кафич кај да си пиеш ладно пиво,чадори, и што друго е потребно.

Ufff ... malecok si bil ti decko :) Sega vidov godini :)

Дојран....епа неам коментар за него...дефинитивно најдобро место за 1 и 2 мај...Најлудите викенди паѓаат таму, најлуди журкички на плажа. Според мене...нај eXtra место за луд и незаборавен период.

СпаЈдеР напиша:
Блу Стар скоро секоја година идеше во Дојран ама оваа година не дојде бидејќи лани мислам некој човек го утепаа таму,многу голема збрка се направи.Инаку 100% е Блу Стар дека кога испаѓам во Гевгелија често одам таму.Инаку во Дојран имам вила ама не одам често.Оваа година бев со четири другари и си поминав...хмммм некаде околу 5- дека сите мрзливи,дека најгоре имам вила и додека да одам до продавницата околу пола саат ми требаше,ама што ќе правам таа е....
можно е да е заради тоа,ама можно е и да е заради тоа што рејтингот на Блу Стар опадна,и сеа одат таму од 13 до 16-17 години,едноставно стана досадно! јас лично одам еднаш во двата месеци,коа стварно нема кај да се оди...
А се знае после 12 за оние кои сакаат гужви,тука е диското Процент,кој го држи истиот газда како и БС,како и Кисс фм!! значи што ќе му е тортурата да патува и да носи маси и опрема во Дојран,кога има полни раце работа овде??? :helou:

-=sWcushka=- напиша:
Дојран....епа неам коментар за него...дефинитивно најдобро место за 1 и 2 мај...Најлудите викенди паѓаат таму, најлуди журкички на плажа. Според мене...нај eXtra место за луд и незаборавен период.
I bashka nema koj da te vidi! Daleku od ochi i daleku od javnost! A bre dojran ti kako 'zaboraveniot ostrov' na nikoj ne bi mu teknalo deka si tamu otiden a mestoto e zakon!
Pozdrav za ubaviot avatar!:smir:

Eh koga bev na temata Gevgelija mi tekna za Dojran, deka tamu sum odela nekolku pati, i deka lugeto odat na vikendi, prv maj, pa i na odmor...
Sum bila nekolku pati vo Dojran, ali poodamna i koga otidov tamu, si rekov lele pa kako oav turisticko mesto, a nema nisto,,,e dobro jadevme krap vo edno restorance tamu ne mi teknuva, ima nekoi kamp vo bliizna, a i toj bese za zalenje,,,,plazi nema, sge mozda ima, no tags edna dali funkcionirase so nekoi mali beli skolki, odvem do sred ezero d anpaolniem sise voda, i se na se, bese muabetot, lel kako vaka propadna i tao sto ostana od vremeto///
taka e toa vo cela makedonija,s e vlozuva samo na nekolku mesta a prirodnite ubavini sto gi imame, se zapostavuvaat , na zalost navistana na zalost....imame ama i tao sto go imame, ni propaga..
e sve politika!
Mislam poveke mnogu treba tamu da se vlozi, mnooogu poveke,,ama aj site go znaat ova:kesa:

Дојран(туристичко место)

Гледам нема тема за Дојран, па еве отварам тука дискусиите за него ..
Јас лично можам да кажам дека Дојран е закон место за све, плажи,одмор и се.. во Недела бев таму закон е напраено па другата Недела пак таму .. одиме а и може да одам на одмор таму ..

П.С - Дојран е село.

Искрено никогаш не би помислила ниту би посакала да одам на одмор во Дојран. Водата ми е заникаде и ни на крај памет не би ми текнало да се бањам во таква вода. Имам доста 1 Маеви поминато во Дојран и убаво сум си поминувала но на одмор, не благодарам.

Eeeee, Дојран...
Едно време, во 80-тите, пред циганеријата од Јунанистан да ја исцрпи водата во 1988 од езерото за да не испоцркат за вода (Ју-владата им дозволи да цицаат, мамата нивна), беше интересно место за одмор, и имаше многу Французи, Германци, Холанѓани...
Каде и да ме носеа на одмор дете кога бев, задолжително одевме барем еден викенд и во Дојран.
Ачикот беше интересно место, а сега е жална рушевина...
Баш денес ми падна в раце еден албум...и семејни слики од летото '83-та...сликани во Дојран, на Ачикот...
И Мрдаја беше ОК кампинг...и се беше полно, а неофицијално туристичката сезона завршуваше околу 20 август... Сега...нема ништо...
Кога потпораснав и шетав наоколу, беше актуелно да се оди на стриптиз во Галеб и Истатов...хехехехе...тоа е пред едно 12 години отприлика...
И, секако, Фук - Так...закон местенце, од кое никогаш нема да се откажам.
Се надевам дека Дојран ќе успее потполно да заживее...
Мамата циганска да им е**м на тоа циганиве од Јунанистан..

Eeeee, Дојран...
Едно време, во 80-тите, пред циганеријата од Јунанистан да ја исцрпи водата во 1988 од езерото за да не испоцркат за вода (Ју-владата им дозволи да цицаат, мамата нивна), беше интересно место за одмор, и имаше многу Французи, Германци, Холанѓани...
Каде и да ме носеа на одмор дете кога бев, задолжително одевме барем еден викенд и во Дојран.
Ачикот беше интересно место, а сега е жална рушевина...
Баш денес ми падна в раце еден албум...и семејни слики од летото '83-та...сликани во Дојран, на Ачикот...
И Мрдаја беше ОК кампинг...и се беше полно, а неофицијално туристичката сезона завршуваше околу 20 август... Сега...нема ништо...
Кога потпораснав и шетав наоколу, беше актуелно да се оди на стриптиз во Галеб и Истатов...хехехехе...тоа е пред едно 12 години отприлика...
И, секако, Фук - Так...закон местенце, од кое никогаш нема да се откажам.
Се надевам дека Дојран ќе успее потполно да заживее...
Мамата циганска да им е**м на тоа циганиве од Јунанистан..
Фук-так е уште добро место да се отиде на ручек..посебно за викендите кога има нешто повеќе народ..Сеуште има добра риба..а ако ништо друго барем може да се потсетиш на времињата...:smir:

Фук-так е уште добро место да се отиде на ручек..посебно за викендите кога има нешто повеќе народ..Сеуште има добра риба..а ако ништо друго барем може да се потсетиш на времињата...:smir:
Супер место е Фук-так најдобро во Дојран можеби, кога одам во Дојран не го испуштам се знам и со газдата и стварно е супер :)

Знам...одам чат-пат...иако риба и не јадам баш, ама таму си апнувам...хехехе...

Как бе риба не јадеш..Дојран без Перкии бива ли...:wink:
Хехехехе...апнувам де, ама не сум баш многу по рибите...а Дојран без Перкии не бива, дефинитивно!
Шо добри Б'лгарки и Украинки имаше на времето, мамата...некаде од '95 до '99...

Хехехехе...апнувам де, ама не сум баш многу по рибите...а Дојран без Перкии не бива, дефинитивно!
Шо добри Б'лгарки и Украинки имаше на времето, мамата...некаде од '95 до '99...
Да е жив и здрав бат Благој....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom