Дочек на ракометарите

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.959
Поени од реакции
57.695
Чекајте бе каков дочек........прво треба 1/2 финале да влезиме. Има време за дочек работа имаме сега :D
Абе до душа, нас системов не заебава, да имаше четвртфинале (а не директно полуфинале) ко на баскетот гарант влагавме у 1/2... :D
 

Johnny B

Психопат
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.094
Поени од реакции
9.679
Ми се свиѓа оптимизмов во овој свет на хејтери :D И секако дека имаат уште многу работа, нека не помислуваат наскоро за враќање ;)
А за дочек треба, заслужуваат! Без разлика како што ќе се одвива, тие не претставија одлично, и треба да им покажеме дека го цениме тоа.
Сега се многу разочарани, а ние треба да сме со нив и да им покажеме дека сме им благодарни на прекрасната игра која ја гледаме од нив.
Абе јас сум песимист ама еден инает ме фати во 1/2 финале да влезиме па мора да влезиме. Само треба 6 утакмици да се поклопат ништо друго :D Мора малку да ни се сврти тркалцето и нас.На крај краева барем 5ти да сме и да бркаме Олимпијада. Кошаркарите,ракометарите,ватерполистите - се надевам. Ваљда ќе освоиме медал на ОИ :P
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 03:37 ---
Абе до душа, нас системов не заебава, да имаше четвртфинале (а не директно полуфинале) ко на баскетот гарант влагавме у 1/2... :D
Е во право си
 

Johnny B

Психопат
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.094
Поени од реакции
9.679
Само толку, не е многу шо. :D
Пази - 6 ми е среќен број. Ама како ми тргнало несреќен ќе да е. Сите 6 обратно ќе излезат.
Сега дајте го она меме - Ставајте пари!!!! :LOL:
 
Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Bez razlika na ishodot i pokraj toa sto se javuva gnev poradi zavrsnicata na vecerasniov natprevar, zaradi neseriozniot pristap kno igrata od krajot na prvoto pa se do ,nekade pred krajot , na vtoroto poluvreme, mislam deka imame edna mnogu mokna i kvalitetna reprezentacija. Ponatamosnite uspesi zavisat sega samo od niv, uvidovme site deka igrame super rakomet, ama uvidovme i kolku lesno se topi prednosta i se pretvora vo poraz, dokolku imame neprofesionalen , potcenuvacki ili aroganten pristap kon protivnikot i samata igra!
Posebno me raduva toa sto imame izvonredna publika, toa e za pocit! Treba da gi napravime site napori da zapocneme da gradime edna sportska nacija. Ucestvoto i uspehot na evropskite prvenstva se vistinska prilika i sme na vistinskiot pat.
Poseben precek i za rakometarite , sekako. -Motivacija i pocit za rakometarite, zadovolstvo i gradenje ili prodolzuvanje na tradicijata i uspesite za site nas!
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 06:46 ---
Дочек? Ќе ни се смее светот. :eek:
Svetot ke ni zaviduva t.e. veke ni zaviduva. Izjavite na nekolku ceneti licnosti vo svetot na rakometot za nasata publika i atmosferata koja taa ja pravi , ne se naprazno dadeni ;)

-For future reference : ic da ne tie gajle kako gleda i reagira svetot, gledaj tebe da ti e ubavo.
 

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дочек? Ќе ни се смее светот. :eek:
„Светот“ прво нека се пласира на европско и светско потоа нека се смее за дочек. Кој ќе ни се смее Бугарите? Албанците? Грците? Па они како прво незнаат ракомет што е, а не па да се смеат. Освен они што се замараат со нас јас не верувам дека некој друг би се замарал. И ако сакаме за последно место дочек ќе правиме, така ни е кеиф.
Патем полна Арена е вистинскиот дочек за нашата репрезентација. Уште да се пласираме на Олимпијада и да ја запалиме портата :)
 
P

PewDiePie

Гостин
Јас ќе одам ако има организиран пречек,како и да е.

Само глупо е,и знам дека сите позери нема да отидат,ако во најмала рака не обезбедиме турнир за пласман на ОИ.

Сурово ама реално. :toe:
 
Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Колку ни е нас тешко после несреќните порази верувам дека на ракометарите им е МИЛИОН пати потешко. Заслужиа дочек затоа што и Германија и Данска се радуваа како мали деца на нивните среќни победи. Германскиот коментатор остана без глад кога не победија искрено такви емоции кај Германец немам слушнато дури и кога играт во финале. Покажавме респект кон кошаркарите и им ги наполнивме срцата како да се Европски Прваци како што кажа Докузовски дочекот е повреден од секој медал.
За мене нашите ракометари се Европски Прваци со тоа што го покажаа , затоа мислам дека заслужија еден достоен пречек барем малку да заборават на несреќните порази.
А ова шо викате притисок им се правело, па нели е нормално да веруваш и да очекуваш резултати од репрезентацијата, тоа според мене е почит кон квалитетот.
Или повеќе одговараше кога одевме на европски и светски првенства со наведнати глави и евентуална цел по можност да не сме последни. За разлика од тие времиња денес секој Македонец гордо верува во медал.
 

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Уште не завршиле со натпревари момците отворена тема за пречек:facepalm: Се гледа кој има лузерски менталитет, а тоа сигурно не се ракометариве. Срамота еј.
 
В

Вори

Гостин
Ќе одам и да бидат последни,ич не ме боли што ќе мислат другите.Зошто знам дека играат со срце и со душа за Македонија,дека јадат таков ќотек како никој друг и дека се пожртвувани и храбри до максимум.
На пример за моменталниве фудбалери не би пошол ни на утакмица,затоа што се платеници и затоа што си ги чуваат нозете да не се повредат,па да не не можат да играат за нивните клубчиња.
Али за овие момци кои гинат,би одел и на -30.

Фала и кај вас.
 
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.492
Треба,како сме почнале и на фудбалерите кога ќе се вратат поразени од Хрватска и Србија ќе треба дочек да им правиме
 

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
2.522
Треба,како сме почнале и на фудбалерите кога ќе се вратат поразени од Хрватска и Србија ќе треба дочек да им правиме
Богами ова дочекување и славење секоја победа на плоштад у традиција ке прерасне ко што гледам. Јас неодам на дочек од повеќе причини. Кој може и кој сака слободно нека оди никој неможе да го спречи
 

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
da im napravime do4ek ako zavrsat do 7 mesto ama da zavrsat nad 10 mesto nema potreba od do4ek samo sto 4e ni se smee svetot najiskreno :S:S:S jas nemozam da gi svatam nekoi luge sto se zadovoluvaat so toa sto vlegovme samo vo 2ra faza pa luge imame generacija koja mozese na ova evropsko da se bori za medal mozea uste vo 1ta faza da vlezeme vo polufinale a nie sto napravivme :S:S:S:S:S jas svakam 1-2 natprevari da se nemalo sreka ama ova ne e sreka ova mislam deka e neznaenje :S:S:S btw izvinete za fontot !!!!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom