Домашари или скитници?

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Каков тип сте?
Седите и уживате дома со своите најблиски или во вашата потсвест постојано ви брмчат бубачки да му ја здувнете некаде?

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Знам да забегам и во двата случаи:pipi:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Ух зависи од периоди,обично зимскиов период ми е малку по онака за седење по дома некако не ми се шета многу многу но знам да забегам од време на време и да ме фатат будалите да знам да не се приберам и по цел ден по дома :icon_lol:

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Ееее време, што ти прави, порано бев баш таков домашар(периодот во основно), сега се нешто ме копа негде да одам, за жал од ова проклето школо не ни останува многу време за слободни активности

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Зависи на периоди, има моменти кога повеќе сакам да сум дома (тоа е најчесто така кога е лошо времето или сл.) но има и периоди кога уживам да сум излезен, да шетам но под еден услов-со убаво друштво.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
По природа не сум човек што сака да седи дома.
Секој момент гледам да го искористам надвор,да шетам.Не ме држи место дома.Се гушам кога седам цел ден дома...
Се разбира незначи ова дека по цели денови сум надвор од дома,меѓутоа во глобала сакам да сум излезена.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Гледам кога можам да излезам. Сакам да сум излезена, било со другарки било кога го шетам кучето било сама. Поубаво ми е кога шетам, одколку дома или сум пред компјутер или учам.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Јас не да сум скитник него незнам...дома само јадам( а понекогаш и тоа не го правам :kesa:) и спијам...не ме држи место дома,голем скитник сум ама убаво ми е :je:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Домашар змија јок!
Цело време некаде одам, шеткам, по градов некаде заталкан...Невестава ќе ме убие деновиве најверојатно:krr:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Каков тип сте?
Седите и уживате дома со своите најблиски или во вашата потсвест постојано ви брмчат бубачки да му ја здувнете некаде?
Хмм зависи. Најчесто додуше сакам дома да седам, да дремам, да спијам... се осеќам како голема, дебела персиска мачка!:kesa: Има моменти кога е надвор убаво времето, ни топло ни ладно, и не дува ветар, тогаш сакам да шетам, да седам на клупа... али претежно сум домашно животно:kesa: :kesa: :kesa: и кога искачам најубаво ми е на гости во домашна атмосфера да идам или во Мон Ами пошо тоа ми е ко дома:kesa:... Многу ме оптеретува искачање, облакање, дома у пижами најубаво е:kesa: Јес да има и периоди кога дома не се прибирам, цело време скитам некаде... ама, сепак, ако бирам, домка би одбрала да седам!:pipi:

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Каков тип сте?
Имам периоди кога најубаво ми е дома ...ама кога ќе ми дојде она шеталото,ех тогаш дома не ми се влегува...:helou:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Од двата случаи не одделувам анстрана ни еден, само би додал кај тоа домашното, и компјутерот, интернетот, дивидито и телевизорот :hehe: Иначе добро е покрај енѕеро со некоја до тебе, за да не ти е ладно...не за другооо:shame:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Паа за мене зависи од расположението.Ретко седам дома, само кога е вака екстремно ладно,а веднаш штом видам топло, надвор сонце, не се мислам 2 пати, точакот и по улици :)

Pretty bItCh

..::feel the ♥::..
Член од
20 септември 2007
Мислења
317
Поени од реакции
1
ovaj period sakam da se zatvoram doma,takvo e i vremeto,me faka edna ogromna mrza..a i vo takva situacija sum so ne sakam nikoj da gledam nekoi denovi..inaku sakam da setam i najesto na leto me nema doma..samo za spienje..

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Гледам да забегам на некаде.. . ама по ладното ретко шетам .. пошо немам друштво за скитање по ладно :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom