Домашари или скитници?

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...skitam stalno odsekogash sum se dvizel, megutoa stalno sum u 22 chasot u postela a do 24 doma...

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Иам периоди кога седам дома и топ ми е не ми се излегува нигде, а има периоди кога ќе заскитам и неколку дена ме нема дома, освен за спиење, а некад па ни за тоа. :pos:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Скитник сум. Дома само за спиење и расонување по некој саат ... цело друго време сум надвор ...:kesa:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Каков тип сте?
Седите и уживате дома со своите најблиски или во вашата потсвест постојано ви брмчат бубачки да му ја здувнете некаде?
Па има денови кога сакам да седам дома со најблиските, ама по одредено време започнувам да мислам како би било да излезам некаде.:kesa:
Сепак би рекла дека сум скитник, зошто повеќето време сум излезена и дома се враќам за јадење и спиење.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Zimno vreme sum domasarce , letno vreme skitam. Setam po patot na oblacite.:)))

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Уф... Зависи од расположение, но и да сум дома не сум од оние што седат цел ден пред телевизор. Највероватно ке ме најдете во гаража или околу колата, ако не ми брчни да му ја здувнам некаде без најава... Па ајде мобилни кај си шо си..

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
A hard choice... Stvarno... Ima na momenti koga sakam da sedam doma so najbliskite a ima i obratno - da fatam magla. Vo posledno vreme (godina - dve) poveke sum po setanjeto.

K

**KukLi4ka**

Гостин
Mislam deka sum nekoja kombinacija na ovie dve...pravam nekoj balans megu domasar i skitnik:)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
и едното и другото

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Па сум и од двата случаи, завии каков и е периодот, пред неколку дена не ми се излегуваше од дома ама ќе здосади тоа и сакаш промена. Или обратно кога веќе ти е мака од излегување, шминкање дотерување и бла бла сакаш да си во пријатна домашна атмосфера.

Член од
30 октомври 2007
Мислења
137
Поени од реакции
0
Во работните денови повеќе сум дома,ама затоа викендот сум скитник број 1 :):):) Шетам за целата недела користам :D

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Се ми зависи од расположението. И јас знам да забегам во двата случаја. Некогаш неможеш со денови да ме избркаш од дома, а некогаш па доаѓам само за спиење. (онака без врска се шетам). Така да неможам да одредам кој тип сум. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom