Домашари или скитници?

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Вака на зима подобро ми е во домашна атмосфера, ама во пролет/лето тешко да издржам да сум подолго време дома...

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Зависи кога како, кога ќе ме фати некоја мрза од дома не ми се мрда а па некад некоја сафра што седам дома па нејќам да се приберам воопшто дома.Се зависи од моментот од периодот во кој се наоѓам.

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Периодично...
Има периоди кога не се свртувам дома ни 5 минути, но има и периоди во кои со пушка не можеш да ме истераш од дома.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Израснав на улица, можам да кажам, не поради фактот дека родителите не се грижеа за мене, или не знае каде скитам, поради фактот што сум мн, темпераментен и сакам да шетам, и неможам дома да седам, ЗНАЧИ сега на 22 години сум секој ден во центар, дали бркам обврски завршувам некој работи задачи, а и си пијам кафе на раат, значи секој божји ден, исто на улица и во кола го поминувам, и тоа е:vozbud:

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
зависи од периодот во годината, зимно време сум скитник, а летно време сум скитник после 6 попладне :smir::smir::smir:

anon313

O.D.Bloodz
Член од
29 декември 2008
Мислења
64
Поени од реакции
1
skitnik ne viden me molat doma da sedam,za jadenje i spienje sum doma samo i 4at pat (poveke 4at nego pat) doma pred kom. da skisnam i toa:toe::vozbud::vozbud:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Се зависи од периодот.. Обично во зима преферирам домашна атмосфера дека тогаш сум новогодишно расположена:smir:.. Додека пак во лето повеќе сум надвор..:pipi:

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Скитник-без разлика од годишното време или педиод од денот.....

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Skitnik, sekogas gledam da pominam so poveke vreme nadvor, se pribiram koga ke pocnam da im nedostigam na moite doma pa zvonat na mobilen da si odam, a na leto koa odam u ohrid, po 20/24 saata skitam, ostanatite 4 saata gi koristam za jadenje i spienje.

Б

Бат Елохим

Гостин
домаќинка! :tv:

кога не сум на работа најчесто сум дома. некогаш ќе ме фати сафра, па одам кај други домаќинки кои имаат деца на возраст како моите, па ќе се акнам таму на некој саат да се издуваме колективно.

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Домашар...Зимно време особено, а на лето вечерта ако не излезам почнувам да се нервирам :)

iq0r

Mic drop
Член од
4 октомври 2008
Мислења
63
Поени од реакции
2
Може звучи чудно али од дома не ми се излегува по никоја цена :kesa::tapp:

M

MIL

Гостин
У задње време повеќе сум дома плус и бев болен а и дека ми е топличко,пријатно ако ме фати склет у кола се качувам вртам некој добар круг околу град и пак домче во секој случај Домашар сум ќе биде од мене домакинче :vozbud:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Има периоди коа цело време шетам и дома не се прибирам ама ми се има случувано и со денови нигде да не искочам.Сепак мислам дека повеќе сум по дома.

Kajgana Shop

На врв Bottom