Домашари или скитници?

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Па зависи, ама повеќето време сум надвор. Иако, не мора да значи дека некогаш и кога седам дома не ми е убаво, напротив. Знам да си напраам капучино, да си пуштам филмче на лаптоп кај мене у кревет, и така да си се стоплам... Мммм :) А и за шетање сум прва :) Може 60-40 за шетање сум, сепак :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Време на транзиција :) Некогаш така сега вака

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
домашар. :sport2::)

сакам да шетам но не премногу, секогаш се рашетувам во пролет/лето, неможам да седам дома, мислам ќе се црвлосам.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Кога сум дома обично излегувам во 9 и се враќам во раните утрински часови кога ќе изгрее сонцето, зашто ми е страв од темница xD
Кога сум во Скопје, глеам што повеќе време да утепам надвор оти кога одам дома само ми се спие.

The Gamer

Човекот шо гејма
Член од
18 февруари 2011
Мислења
109
Поени од реакции
27
Повеќе сум домашар ама може да се деси да забегам и да скитам. Се зависи као ке ми текне :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Кога како ... Се дешава од цела недела дневно да сум само 2-3 саата дома (7-8 сосе спиење), а се дешава некад дома да сум поголем дел од денот ако не искочам негде или слично .. Последниве 3-4 месеци многу почесто бев "надвор" него "внатре"...

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
зависи од тоа колку сум анксиозен во моментот, варирам од една во друга крајност :giggle:

Член од
10 јануари 2010
Мислења
113
Поени од реакции
56
Скитник. Ретко само кога ке е невреме дома дремам..ама не стално;)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Скитник... но зависи има периоди и кога не излевам од дома ама тоа поретко :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom